Balancebræt

Et balancebræt, også kaldet et vippebræt, og er især velegnet til genoptræning af led og muskler ved ankel- og knæskader, samtidig med at det styrker din balance. Vippebrættet kan også bruges til forbyggende træning, og passer perfekt ind i stuen, på værelset eller lignende. Træn nemt med et smart balancebræt.

Opdag fordelene ved et vippe- og balancebræt 

Føler du ikke, at din balance er så god? Så er det heldigt, at du faktisk kan træne dine muskler og led, så du kan opleve en forbedret balance. Det kan du gøre ved at benytte et balancebræt, også kaldet et vippebræt, som er udviklet specielt til formålet. Dette praktiske træningsudstyr kræver ikke meget plads. Derfor kan du faktisk gøre brug af brættet, mens du eksempel står foran fjernsynet og ser film. 

På Bilka.dk har vi samlet flere modeller, så du både kan vælge et balancebræt i træ og plastik. Begge modeller er lette at tage i brug – dog vil du højst sandsynligt opdage, at det ikke er lige så let at blive stående på brættet.
 

Styrk din krop med et balancebræt 

Du kan naturligvis selv bestemme, hvor ofte og hvorfor du vil benytte dig af dit balancebræt. Men faktisk er brættet især velegnet til genoptræning, hvis du har problemer med dine led og muskler omkring anklen eller knæet.  

Hvis du ved, at du ikke har de stærkeste ankler eller knæ, så kan du også med fordel bruge vippebrættet til forebyggende træning.  

Der findes flere øvelser, du kan give dig i kast med på dit nye balancebræt. Første udfordring er ganske simpel. Du skal blot blive stående på brættet uden at miste balancen. Bliver det for let, så kan du prøve at styre brættet ved at læne dig forover, til siden og bagover - naturligvis uden at falde af.

Skal det være lidt mere udfordrende, så kan du give dig i kast med øvelser på ét ben. På den måde får du virkelig sat din balance på prøve, mens du fortsat træner din ankels stabilitet. Prøv eventuelt også at kombinere balancebrættet med træningselastikker eller håndvægte. Begge dele kan du finde på Bilka.dk, hvor du endda kan nyde godt af ubegrænset returret. Dermed er der ingen grund til at føle, at du ikke kan få det meste ud af din træning.