Skateboard

Tag en tur ud på cykelstien med et nyt skateboard, eller øv dig på fede tricks på en skateboardrampe med vennerne. Her på siden finder du et stort udvalg af flotte skateboards til både nybegyndere og øvede skatere. Bestil online i dag og få ubegrænset returret på Bilka.dk.

Mærk suset på dit skateboard

Mangler du en partner på vejen? Som muliggør let kørsel og sjove tricks? Så er det et sejt skateboard fra Bilka.dk, du mangler. Vi har skruet ned for prisen og op for den gode kvalitet. Du finder blandt andet mærker som ReDo Skateboard Co. Her får du for eksempel skateboards med bløde hjul og bræt fremstillet i lækker ahorn. For dig betyder det et innovativt skateboard, der tilbyder sjov til alle børn på farten: 

  • Du kan lave tricks og køre på ramper

  • Du får motion og hygge med venner

  • Det er en god måde at komme rundt på

  • Det er en sjov aktivitet for både børn og unge

Er det alligevel ikke et skateboard, der frister? Så tjek vores interessante udvalg af løbehjul ud. Her kan du også lave seje tricks. Desuden fungerer både skateboard og løbehjul rigtig fint som transport til og fra skole, hvis du ikke har alt for langt.

Find de bedste skateboards på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi en del skateboards i ahorn, hvilket typisk er det bedste valg. Materialet gør nemlig, at dit skateboard kan holde til hårdhændet brug uden at blive deformt eller knække. Herunder er canadisk ahorn den hårdeste type ahorn, der bliver brugt til skateboards.

Noget af det første, du vil bemærke, når du leder efter et skateboard på nettet, er de forskellige størrelser. Her skal du kigge efter størrelsen på din fod for at afgøre, hvad der er optimalt for dig. Har du for eksempel en lille fod, så gå efter et skateboard, der er mellem 7,25 og 7,8 tommer i bredden. 

Glem ikke sikkerheden, uanset hvor god du er til at holde balancen. Vi har også skaterhjelme og beskyttelsessæt til de mindste. Find det hele under skateboarding.