Squashbolde

Her på siden finder du squashbolde til flere niveauer. Om du spiller for sjov eller er øvet, så har vi helt bestemt noget for dig. Spil som en professionel eller træn dine skud. Med dine egne squashbolde er det slut med at låne udstyr af andre. Se udvalg herunder.

Skyd holdbare squashbolde afsted

Mangler du den ultimative squashbold, der bliver benyttet i internationale turneringer? Eller vil du gerne snuse til sportsgrenen med en squashbold til intro? Begge dele og mere finder du her på Bilka.dk. Med vores squashbolde kan du glæde dig til at:

  • Slippe for at låne bolde af andre

  • Finde din helt egen bold til dit niveau

  • Få det sjovt med familie og venner

  • Øve dine slag og spille som en pro

Fælles for alle vores squashbolde er, at de er lavet af en gummiblanding. Det slidstærke materiale sikrer dig en lang holdbarhed og mulighed for høj præstation på banen. Kig efter producenter som Dunlop. Igennem mange år har virksomheden designet squashbolde med en god bounce og ud fra en specialviden.

Se mere inden for squashudstyr, så du aldrig mangler grej til en sjov træning eller turnering.

Find en squashbold til dit niveau

Er der overhovedet forskel på squashbolde? Ja, det er der faktisk. For jo lavere spilleniveau, boldene er designet til, jo højere hopper de. For eksempel kan du finde en squashbold, der er større end en standard turneringsbold, og som har cirka 40 procent længere tid i luften end en squashbold til professionelle. 

Når du skal spille en squashkamp, er det vigtigt, at bolden bør hoppe lige højt, hvad end du og din modstander er amatører, professionelle eller en blanding. Hvis du kun når én serv og én turnering, hvorefter duellen er afgjort, hopper bolden for lidt. Er din squashbold umulig at dræbe, hopper den for meget. 

Afprøv squashbolde til forskellige niveauer for at finde frem til den rigtige. Du kan kigge efter de forskellige typer af prikker på bolden. Se også resten af vores udstyr inden for ketchersport og bestil dine ønskede varer hjem i dag. På Bilka.dk har du ubegrænset returret.