Squash ketcher

Slå hårdere og bedre end nogensinde før med din egen squash ketcher. Her finder du holdbare squash ketchere i fantastisk kvalitet med en blanding af power og kontrol. Find en model til dit niveau, og bestil online i dag på Bilka.dk. Så er du klar til kamp.

Squash ketcher til power og kontrol

Hvordan lyder det med din helt egen squash ketcher i høj kvalitet? Til en overskuelig pris? Sådan er det på Bilka.dk. Her har vi nemlig samlet nogle yderst gode squash ketchere til både begynderniveau, den let øvede spiller og den professionelle. Med en squash ketcher herfra kan du se frem til:

  • At komme i gang med at spille mod venner og familie

  • At træne dine tekniske slag og komme i bedre form

  • At få pulsen hurtigt op og have det sjovt imens

  • Vælge modeller til forskellige niveauer og i høj kvalitet

Med varemærker som Dunlop får du ekstra god power i dine slag, mens du stadig har kontrol. Sørg også for at have et par solide squash bolde. Dem finder du under vores squashudstyr.

Sådan finder du den rette squash ketcher

De tre mest vigtige parametre, når du skal vælge en squash ketcher, er vægt, balance og hovedform. For eksempel kan du vælge en squash ketcher med en stor hovedform og tykkere aero-ramme. PowerMax strenge sikrer, at bolden kan blive slået af kraft.

  • Vægt: En let ketcher er til den offensive spiller, der vil flugte og styre spillet. En tungere squash ketcher er til dig, der bygger duellerne op med hårde grundslag.

  • Balance: Den hovedlette squash ketcher tilbyder god kontrol og flugtninger. En hovedtung balance sætter fart i bolden. En “allround” ketcher er en blanding af disse.

  • Hovedform: Vælg mellem en rund eller dråbeformet ketcher. En rund squash ketcher giver mere kontrol og et stort slagfelt. En dråbeformet giver dig mere kraft i slaget.

Udforsk resten af vores udvalg inden for ketchersport. Når du bestiller på Bilka.dk, får du ubegrænset returret. For dig betyder det en formidabel squash ketcher til en fornuftig pris.