Griptape

Trænger du til et nyt greb til din ketcher? Det er vigtigt at udskifte din griptape i ny og næ. Den billige investering vil nemlig få din ketcher til at føles som ny. Find en holdbar griptape her på siden, der kan give dig den bedste oplevelse på banen.

Derfor bør du købe griptape til ketcher 

Hvis du har et dårligt greb på din ketcher, kan det også give dig et dårligt resultat på banen. Når vi eksempelvis spiller badminton, bliver sveden fra vores hænder absorberet i det greb, der sidder på ketcheren. Men på et tidspunkt kan grebet ikke absorbere mere sved, og du skal derfor skifte det. Find godt griptape på Bilka.dk, der:

  • Hjælper med at absorbere sved fra dine hænder

  • Skaber bedre kontrol og godt greb på din ketcher

  • Kan forebygge skader og overanstrengelser

  • Giver en god komfort og føling med din ketcher

Det er altså praktisk med en behagelig griptape til netop din ketchersport. Husker du at skifte din griptape jævnligt, sikrer du en god oplevelse på banen. På Bilka.dk finder du desuden mere grej til alt fra badminton, padel og squash. Bestil i dag og få ubegrænset returret.

Hvordan vælger jeg det rigtige griptape?

Når du skal købe tape til greb, er der forskellige aspekter, du bør have med i overvejelserne. Den griptape, der passer til dit behov, afhænger blandt andet af, hvor ofte du træner, og hvor meget du sveder. Hvor tit du skal skifte dit greb, afhænger også af hvor meget du sveder i hånden.

Foretrækker du for eksempel et greb med svedabsorberende egenskaber, er det bløde “replacement grip” god til at absorbere sved og sidder solidt fast på ketcheren. Er det mere vigtigt med en selvklæbende griptape, der giver lidt ekstra fylde på grebet? Gå efter “overgrip”, som du normalt sætter uden på det griptape, der sidder på i forvejen.

Det er selvfølgelig svært at træne din foretrukne ketchersport, hvis du ikke har en bane til det. Har du derfor behov for at holde dig aktiv - også uden for banerne - har vi et bredt udvalg af træningsudstyr med mere.