Golfbolde

Undgå at stå uden golfbolde på banen, når du er i gang med at spille. På Bilka.dk har vi flere golfbolde til forskellige behov. Alle sammen i fin kvalitet og til en endnu bedre pris. Se vores spændende sortiment af golfbolde herunder, og bestil hjem i dag.

Billige golfbolde

Hvis du er træt af at miste dine golfbolde, så er der nyt håb: På Bilka.dk har vi golfbolde i store pakker, så du ikke løber tør - og uden at bruge en formue hver gang, du skal have nye. Med vores golfbolde fra blandt andet anerkendte Slazenger, så får du:

  • Forskellige slags golfbolde til dit behov

  • Mulighed for at medbringe eget udstyr

  • Chancen til at træne og øve dine sving

  • Færre fejl og mindre risiko for at løbe tør

Der er altså mange fordele ved at købe dine egne golfbolde. Vælger du dem på Bilka.dk, så får du billige golfbolde i en rigtig fin kvalitet. Find mere golfudstyr på Bilka.dk og kom i gang med at spille golf. 

Hvilke slags golfbolde er bedst til mig?

Selvom de ligner hinanden, er der faktisk forskel på golfbolde. Det kan være alt fra udformning, designet til at skyde langt, og om bolden er blød eller hård. Du bør derfor vælge dine golfbolde med omhu.

Hvis du er nybegynder eller let øvet, kan du vælge en golfbold med distance. Her får du øget din længde af dine slag, da golfbolden er specielt udformet med et tyndt cover, der øger hastigheden af bolden. Har du problemer med slice eller hook, så er dette et godt valg.

Hvis du er en erfaren golfspiller, så har vi gode bløde golfbolde. Her har bolden en stor, blød kerne og lav kompression. Det giver dig mulighed for at komprimere golfbolde, hvis du har en lav svinghastighed. Bløde golfbolde er mere tilgivende ved fejlslag og meget lette at spille.

Når det er uden for sæson, kan du løbe på løbebånd eller løfte tunge vægte. Find begge dele under sportsudstyr.