Golf tee

Leder du efter nye golf tees? Så er du landet det rigtige sted. En golf tee er en lille holder til golfbolde og hjælper dig med at lave det bedste skud. Se vores varierende udvalg af golf tees på siden og bestil online. Så løber du aldrig tør.

Få et godt slag med din golf tee

Er du vild med at spille golf, eller vil du gerne prøve sporten af? Uanset hvad, så kan du ikke undvære golf tees på golfbanen. De er nemlig med til at give dig en god start på ethvert golfhul. På Bilka.dk har vi flere forskellige golf tees i store pakker, så du aldrig løber tør på banen. Du ka’ se frem til at:

  • Finde en golf tee i den rette længde

  • Materialet er sværere at knække

  • Du kan ramme bolden mere rent

  • Opleve mindre modstand og øget power

En golf tee er typisk lavet af plastik eller træ. Du ka’ også vælge forskellige længder og farver. Vi har blandt andet tees fra engelske Slazenger. Ved at bruge en golf tee herfra får du øget kraftoverførsel mellem kølle og golfbold, hvilket giver mere længde fra din golf tee.

Gå ikke ned på golfudstyr og tilføj både golfbolde, handsker og scorekort til din bestilling. På Bilka.dk har du ubegrænset returret.

Vælg den rigtige golf tee

Med din egen golf tee sikrer du dig et ensartet udgangspunkt for dit slag. Du er nemlig ikke afhængig af, om du slår fra underlag som græs eller sand. Det hjælper dig med at ramme bolden mere rent, så den får nemmere ved at flyve afsted.

Du har ofte brug for forskellige golf tees til forskellige køller. For eksempel har du brug for en kort tee, hvis du slår ud med en hybridkølle eller en kølle i jern. Vil du i stedet slå med din driver, har du brug for mere længde. Den høje tee hjælper dig med at få mere højde på drivet.

Prøv lidt forskelligt. På Bilka.dk har vi et billigt udvalg af sportsudstyr, så du kan komme i gang med din sjove hobby.