Basketball kurve

Hygge kan sagtens være aktivt, og en baskeball kurv er den oplagte chance for at både træne og hygge. Mød vennerne under kurven, eller lad familien samles om en lille turnering. Montér en basketballkurv udenfor, og nyd frisk luft. Eller monter kurven indenfor, og spil i alt slags vejr. Se udvalget herunder.

En basketballkurv hitter

Monteret på husmuren eller på egen stander – du finder basketballkurve til det hele i vores store online udvalg herover. Køb en basketball-kurv, og få masser af fordele:

  • Du og din familie/venner har det sjovt mens I får motion
  • Bestem selv, hvor højt kurven skal hænge – sværhedsgraden
  • Du kan træne når som helst, du har tid, lyst og lejlighed

Det er sundt at dyrke motion, men det er altid sjovere sammen med andre – og hvis der er lidt konkurrence. Sværhedsgraden af spillet afhænger af, hvor højt kurven er placeret – både for børn og voksne. Du kan lynhurtigt lige tage et par kast med bolden, når kurven sidder privat hjemme hos dig selv.

Vægmonteret eller på stander?

Der er fordele ved både en vægmonteret basketballkurv og modellerne, der er monteret på en stander. Overvej hvad du har brug for derhjemme, til træning, socialt samvær eller bare som en god undskyldning for lidt aktiv hygge.

  • En vægmonteret basketballkurv har den fordel, at den kan placeres overalt i præcis den højde, du ønsker. Sæt en basketballkurv op på husmuren, over garagen eller på hegnet. Du får bedre stabilitet i en vægmonteret model, fordi der ikke er nogen stander, der kan tippe. Den vægmonterede model bliver ofte nemmere en visuel del af huset, og du får en stor flade bag nettet til at ”fange” vildfarende bolde med.
     
  • En basketballkurv på stander har den fordel, at du kan placere din bane eller træningsplads præcis, hvor du ønsker. Med to basketballkurve på stander kan du nemt skabe en bane til kampe og turneringer. Du opnår en større fleksibilitet med en basketball kurv på stander og kan vælge at bruge din basketball kurv både udendørs og indendørs. Vælg en basketballkurv på stander, hvis du gerne vil kunne flytte den rundt.

Bilka.dk – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.