Konvolutter og postæsker

Når du skal have breve, dokumenter eller mindre genstande sendt med posten, så skal disse pakkes forsvarligt ind. Især gaver kan have brug for ekstra beskyttelse, så intet går i stykker under transport eller levering. På Bilka.dk har vi samlet flere typer og størrelser af konvolutter, så du nemt kan finde den rette løsning til dit behov.

Vælg en beskyttende konvolut til dine forsendelser 

Uanset om du sender et helt almindeligt brev, en invitation, vigtige dokumenter eller måske endda mindre genstande, så bør du altid sikre dig, at forsendelsen kommer sikkert frem. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du valgt at sende noget med posten, der enten ankommer krøllet, bukket eller måske endda ødelagt.  

På Bilka.dk kan du købe konvolutter til skarpe priser. Samtidig tilbyder vi også flere forskellige størrelser og typer, så du kan vælge netop den løsning, der giver mest mening for dig. Sender du eksempelvis en lille fødselsdagsgave, kan det være en god idé at vælge en boblekonvolut, der giver ekstra beskyttelse.  

Lige meget hvilken type konvolut du vælger, kan du som udgangspunkt forvente en rummelig og nem måde at sende post på. Konvolutterne er nemme at lukke, og overfladen er selvfølgelig beregnet til at skrive navn og adresse på modtageren. Der er dermed mulighed for at benytte dig af næsten alle former af skriveredskaber. Dog kan det være bedst at benytte tusch, hvis konvolutten skal sendes med posten, så postmanden let kan læse modtageradressen. 

 

Undgå skader på genstande sendt med posten 

Det er ikke sikkert, at du sender noget med posten, der nødvendigvis er skrøbeligt. Men det kan alligevel være en smart idé at sørge for, at alting er pakket forsvarligt ind. På den måde er du altid på den sikre side, hvis konvolutten bliver tabt, mast eller slået under transport og levering.  

Heldigvis kan du vælge mellem flere forskellige typer af beskyttende konvolutter blandt udvalget af kontorartikler på Bilka.dk. Her kan du let få fyldt lageret op, så du aldrig løber tør for hverken konvolutter, papir eller skriveredskaber. Samtidig kan du også nyde godt af ubegrænset returret. Derfor kan du roligt shoppe løs uden bekymringer for, at du får bestilt lidt for mange konvolutter hjem til hjemmekontoret.