BikeRep cykel reparation

En nyudviklet sercvice-app til dig

BikeRep gør det muligt at få hjælp hurtigt og hvor som helst. BikeRep består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka.

Når du køber din nye cykel i Bilka eller på Bilka.dk, downloader du blot BikeRep appen, hvorefter du indtaster stelnummer. Appen gemmer dermed alt data på cyklen, og skulle der opstå problemer, har de tilkoblede cykelmekanikere den information, de skal bruge til at finde frem til problemet med din cykel. Du undgår altså, at skulle undvære din cykel i flere dage, da de fleste problemer kan afhjælpes med kyndig vejledning.

Med BikeRep er du sikret professionel hjælp til hurtigt at komme op på cyklen igen.

Download BikeRep kvit og frit i Google Play her
Download BikeRep kvit og frit i App Store her
 

Reparation, reklamation eller har du fået stjålet din cykel? - BikeRep hjælper dig

Hvad enten du skal oprette en reparation, reklamationssag eller hvis uheldet er ude og din cykel er blevet stjålet, så kan BikeRep hjælpe dig. I BikeRep har du nemlig mulighed for at gemme følgende oplysninger:

  • Cyklens stelnummer
  • Cyklens kvittering
  • Billeder af cyklen

Alle nogle informationer, der er gode at have, hvis uheldet skulle være ude og din cykel f.eks. bliver stjålet eller skal til reperation.

Skulle der opstå problemer med din cykel, har du også mulighed for at oprette en reklamationssag direkte i app'en. Hermed vil din sag blive gennemgået af en professionel cykelsmed, der hurtigt kan finde frem til problemet. Problemet vil derefter blive løst på bedste vis via enten kyndig vejledning, eller alternativt ved henvisning til en professionel cykelsmed i dit lokale varehus. Dermed sikrer vi, at du kun skal i varehuset med din cykel, hvis det er nødvendigt.

Hvis du mangler hjælp til samling eller justering af din nye cykel, montering af cykeludstyr eller noget helt tredje, så har vi i samarbejde med SCO fået lavet en masse servicevideoer, der viser dig, hvordan du nemt og hurtigt får en cykel i tip top stand. Du finder videoerne lige her.