BikeRep cykel reparation

En nyudviklet sercvice-app til dig

Med BikeRep appen er du sikret professionel hjælp til hurtigt at komme op på cyklen igen.

Download BikeRep kvit og frit i Google Play her
Download BikeRep kvit og frit i App Store her

Når du køber din nye cykel i Bilka eller på Bilka.dk, downloader du blot BikeRep appen, hvorefter du indtaster alle de oplysninger appen beder om. Opstår der et problem, har de tilkoblede cykelmekanikere den information, de skal bruge til at finde frem til problemet med din cykel.

REPARATION, REKLAMATION ELLER HAR DU FÅET STJÅLET DIN CYKEL? - BIKEREP HJÆLPER DIG

Hvad enten du skal oprette en reparation, reklamationssag eller hvis uheldet er ude og din cykel er blevet stjålet, så kan BikeRep hjælpe dig. I BikeRep skal du nemlig gemme følgende oplysninger:

  • Billede af Cyklens kvittering
  • Cyklens stelnummer
  • Billeder af cyklen

 

Alle de informationer, der er gode at have, hvis uheldet skulle være ude og din cykel f.eks. bliver stjålet eller skal til reparation.

Skulle der opstå problemer med din cykel, har du også mulighed for at oprette en reklamationssag direkte i app'en. Problemet vil derefter blive løst på bedste vis via enten kyndig vejledning, eller hjælpen fra en af vores professionel cykelsmed i dit lokale varehus.

Hvis du mangler hjælp til samling eller justering af din nye cykel, montering af cykeludstyr eller noget helt tredje, så har vi i samarbejde med SCO fået lavet en masse servicevideoer, der viser dig, hvordan du nemt og hurtigt får en cykel i tiptop stand. Du finder videoerne lige her.