Bestil slidstærkt karton i flere farver

Karton er lidt tykkere end almindeligt papir, og fungerer derfor rigtig godt til opgaver, hvor holdbarheden skal være lidt højere. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere typer karton i flotte og sjove farver til et hav af kreative opgaver. Se hele udvalget her på siden, og bestil din karton online.

Slip kreativiteten løs med karton

Der findes et hav af måder at bruge karton på. En af dem er ved at finde din kreative side frem og skabe fine, sjove eller funktionelle kunstværker. Karton er tykkere end almindeligt printerpapir, og derfor er det også lidt mere hårdt. Det gør det dog lidt mere modstandsdygtigt, hvilket kan være en fordel, hvis du vil kaste dig ud i hjemmelavede invitationer eller kunstværker.  

Har du et barn, der også er vild med at tegne med diverse skriveredskaber og måske endda glimmerlim? Så er karton fortsat et godt valg. Det mere robuste materiale er nemlig mindre tilbøjeligt til at bøje, hvis dit barn tegner med lidt vilde bevægelser eller visker lidt hårdt ud. Og der er god grund til at købe flere slags karton på Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du roligt kan fylde lageret op med karton i flere farver og størrelser. 

 

Lav dine egne invitationer til fest og højtider 

Vil du gerne sætte dit eget personlige præg på diverse invitationer til venner og familie? Fra en fin indbydelse til familiemiddag til den helt formelle invitation til bryllup – med den rette form for karton er du godt på vej til at skabe små kunstværker. Og når du har mulighed for at tilføje dit helt eget twist på enhver invitation, kan du helt selv få lyst til at hænge din kreation op på køleskabet. 

Har din fest et farvetema eller måske bare et tema generelt? Så er det oplagt at vælge en type pap, der passer til den stemning, du ønsker at fremhæve. På Bilka.dk kan du vælge mellem flere farver såsom: 

  • Guld 
  • Sølv 
  • Regnbue 
  • Pink 
  • Blå 
  • Hvid 
  • Råhvid 

 

Dermed er der gode chancer for at finde en løsning, der passer til netop din fests tema. Samtidig kan du også vælge karton, der allerede er foldet pænt på midten med en medfølgende kuvert, så farvetemaet kan blive gennemført.