Pumpepistoler

Her kan du finde pumpepistoler til din kompressor, så du blandt andet kan måle og pumpe cykeldæk eller fodbolde samt rense eller male møbler. En pumpepistol kan altså bruges til mange formål, og derfor kan den være svær at undvære i dit værksted. Se vores varianter her, og find den, der passer til dine behov.

Tjek dine dæk med en pumpepistol 

Vi har forskellige varianter af pumpepistoler til gode priser på Bilka.dk, så du kan finde den, der passer til dine behov. Med en pumpepistol kan du pumpe og måle trykket i diverse dæk, for eksempel cykeldæk. Pumpepistolen arbejder effektivt, og på ingen tid vil din cykel være klar til landevejen.  

Du kan ligeledes måle trykket på din bils dæk, så du kan sikre dig, at dæktrykket passer. Dæktrykket har nemlig en stor betydning for din sikkerhed, når du begiver dig ud i trafikken. Hvis trykket er for lavt, så forringes bilens styreegenskaber markant. Dækkenes berøringsareal med vejen bliver nemlig en hel del mindre, og din bil vil nemmere kunne slingre.  

Derudover resulterer et for lavt dæktryk også i, at din bil ikke bremser lige så godt, da dækkene ikke får en optimal bremsekraft. Din bils bremselængde forlænges altså med det forkerte dæktryk, og det giver  større risiko for uheld i trafikken. Derfor er en pumpepistol fra Bilka.dk et godt og vigtigt redskab. 

Rens eller mal med din kompressor  

Vi tilbyder også rense- og malerpistoler, så du har mulighed for at bruge din kompressor på endnu flere måder. Med trykluft kan du rense og male forskellige genstande på en utroligt effektiv måde. Du får en høj præcision, og du kan nå kringlede kroge, som du ellers ikke ville kunne nå med en klud eller en pensel.  

Med malepistolen kan du for eksempel lave alverdens DIY-projekter hjemme hos dig selv, da du hurtigt kan male og genopfriske gamle møbler. Malepistolen vil få malingen til at lægge sig i et flot og ligeligt fordelt lag, så du kan få et godt resultat. 

Hvis du fortryder dit køb, så tilbyder Bilka.dk altid fri returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores venlige personale vil hjælpe dig.