Dykkerpistoler til montering af loft
Dykkerpistoler til montering af loft

Trykluft- og gasværktøj

Trykluftværktøj hjælper dig med at få udført dine gør-det-selv-opgaver både hurtigt, effektivt og nemt. Find et stort udvalg af trykluftværktøj, herunder kompressorer, pumpe- og dykkerpistoler samt regulatorer på Bilka.dk.

Se alle produkter

Kategorier

Find trykluft- og gasværktøj online her

Er du en erfaren gør-det-selv-mand, der klarer de fleste håndværkeropgaver selv? Hvis svaret er ja, kan du med fordel overveje at investere i trykluftværktøj. Det er måske ikke alle dine gør-det-selv-projekter, der er af sådan en kaliber, at der skal trykluft til.

Har du derimod en større opgave i vente, fx rensning og maling af dine møbler, kan værktøj drevet af trykluft og en kompressor gøre arbejdet væsentligt lettere. Mindre opgaver som fx pumpning af familiens cykler eller fodbolde er naturligvis heller intet problem, hvis du har en kompressor.

  • Bredt udvalg af forskellige typer
  • Hjælper dig med svære gør-det-selv-opgaver
  • Vælg imellem de bedste kvalitetsbrands

Spar tid, kræfter og energi med trykluftværktøj. Du finder det her på Bilka.dk, hvor du kan vælge imellem både store og små kompressorer og et bredt udvalg af værktøj, herunder dykker- og pumpepistoler. Vi fører de bedste og mest anerkendte brands, så I udvalget finder du trykluftværktøj og kompressorer fra bl.a. Stanley.

Vælg den rigtige kompressor

Uanset hvilket trykluftværktøj, du skal anvende er en kompressor forudsætningen for hele arbejdet med trykluft. Der kan være stor forskel på hvor stor en kapacitet de enkelte kompressorer har. Hvilken kompressor du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvor stort et behov du har. Med det forstås omfanget af dine opgaver.

Skal kompressoren udelukkende anvendes til små pumpningsopgaver som pumpning af cykler eller fx hvis du skal anvende en dykkerpistol, kan du vælge en mindre kompressor. Hvis det er i stedet er mere krævende gør-det-selv-opgaver som lakering af større overflader, bør du vælge en lidt større model. Til opgaver som sprøjtemaling anbefales det, at du vælger en stærk model – men overordnet set er det vigtigste, at kompressoren passer til det trykluftsværktøj, du vil bruge.

Størrelsen på kompressoren har også indflydelse på støjniveauet. Hvis du prioriterer et lavt støjniveau – det kan fx være, hvis kompressoren skal anvendes i rum, hvor andre personer opholder sig – kan du med fordel gå efter en lydsvag model. Hvad end du vælger en lydsvag, stor eller lille kompressor, skal du huske på, at arbejdet med trykluft kræver omtanke.

Køb trykluftværktøj og kompressor i dag

Find både den rette kompressor og det trykluftværktøj, du skal bruge den til på Bilka.dk. Bestil det hele hjem til fremtidens både store og små gør-det-selv-projekter fra vores brede udvalg i dag. Vi giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!