Køb Top Sport motionsmaskiner og fitnessudstyr her på Bilka.dk
Køb Top Sport motionsmaskiner og fitnessudstyr her på Bilka.dk

Top Sport

Christopeit Sport, som også kaldes Top Sport, er en af de førende producenter af motionsmaskiner og fitnessudstyr. Top Sport udvikler produkter til hjemmetræningen, som har fokus på design og brugervenlighed.

Se alle produkter

Top Sport motionsmaskiner og fitnessudstyr

Christopeit Sport, som populært kaldes Top Sport, er et førende brand inden for fitness og motionsudstyr. Næsten lige meget hvilket krav du har til dit motionsudstyr finder du det helt rette her.

Hos Christopeit Sport spiller sikkerheden en stor og vigtig rolle i udviklingen og fremstillingen af Christopeit-udstyr og man kan helt sikkert mærke at den tyske kvalitet og sikkerhed er i top.

På siden finder du blandt andet motionsmaskiner som:

  • Løbebånd
  • Motionscykler
  • Crosstrainer
  • Romaskiner

 

Produkterne passer perfekt ind i hjemmet og kan hjælpe til med træningen i din travle hverdag. Motion er sundt og derfor skal det også være let.

 

Top Sport laver holdbare produkter

Når Top Sport udvikler produkter, har de et stort fokus på produkternes levetid. For dem er det vigtigt at producere holdbart sportsudstyr af høj kvalitet, der kan være din træningsven i mange år.

FIRSTMOVERS PÅ MOTIONSMASKINER

Med innovativt hjemmesportsudstyr har Top Sport i over 40 år hjulpet kunder til bedre kondition, bedre sundhed og en bedre holdning til livet. I midten af 1990'erne introducerede Christopeit bl.a., som en af de første producenter på det tyske marked, pulsmåling ved hjælp af håndpulsmålere, som idag befinder sig i langt de fleste motionsmaskiner. 

Siden da har de udvidet deres sortiment til både motionsmaskiner, fitnessudstyr, wellnessudstyr, aktiv leg og meget mere. Alt sammen i den helt rigtige kvalitet.