TITAN LIFE

TITAN LIFE tilbyder attraktivt træningsudstyr til dig, som ønsker at øge din muskelmasse, tabe dig, komme i bedre form eller bare gerne vil have mere overskud og energi ind i hverdagen gennem træning. TITAN LIFE ved, at mennesker er forskellige og har individuelle behov. Her på siden finder du derfor et bredt udvalg inden for motionsmaskiner og træningsudstyr, som gør det nemt at træne både hurtigt og effektivt hjemme hos dig selv. Alle produkter er udviklet med et skarpt øje for både kvalitet og gode priser.

Fem forskellige mennesker, fem forskellige livsstile, fem forskellige kropstyper – men ét har de tilfælles: at gøre træning til en naturlig del af hverdagen. Vores fem hovedpersoner træner ikke kun for at få større muskler eller kunne løbe hurtigere. Træningen styrker dem mentalt og er med til at give dem velvære.

TITAN LIFE

TITAN LIFE er træningsudstyr lige til dig

TITAN LIFE er et brand med hjerte og rødder i Norden. Uanset hvor i livet du befinder dig, og uanset om du har fokus på styrke, kondition, vægttab, opstramning eller generelt bare gerne vil have mere energi ind i din hverdag, så tag et kig på vores TITAN LIFE træningsmaskiner og træningsudstyr. Du finder produkter udviklet med sans for god kvalitet, samt en sund skepsis, der sikrer rimelige priser.

Vi tilbyder et stort udvalg af TITAN LIFE romaskiner, spinningcykler, motionscykler, crosstrainers, løbebånd og træningsudstyr såsom vægtskiver, medicinbolde og træningselastikker. TITAN LIFE distribueres af LivingSport, som har en lang historie inden for produktion og distribution af træningsmaskiner og fitnessudstyr i Norden, og du er derfor sikret den bedste kvalitet. 


TITAN LIFE TRÆNINGSMASKINER

Har du svært ved at nå i fitnesscentret et par gange om ugen? Fortvivl ej. Træning behøver ikke at tage lang tid eller kræve den store logistik samt planlægning. Tag et kig på vores udvalg af træningsmaskiner fra TITAN LIFE, som gør det nemt at træne, når du har tid. Hvis du godt kan lide at træne på motionsmaskiner, behøver du nemlig ikke tage i et center.

Med motionsmaskiner fra TITAN slipper du for overfyldte fitnesscentre, kø ved maskinerne og transporttid til og fra træning. Som en ekstra bonus får du endda også lov til selv at vælge musik eller se din yndlingsserie i fred imens du træner. Til den travle hverdag er motion sundt, og derfor skal det også være let. Med maskinerne og udstyret fra TITAN kan du komme i god form, samtidig med at du sparer tid.

TITAN LIFE har træningsmaskiner, der matcher dit behov og din livsstil, uanset om du foretrækker:

  • Roning
  • Spinning
  • Cykling
  • Crosstraining
  • Løb

Få svedperlerne frem på panden, og skab mere energi og overskud i din hverdag.


TITAN LIFE FITNESSUDSTYR

Flyt din træning hjem på stuegulvet eller i haven. Du bestemmer selv, hvornår du vil træne og slipper både for at pakke tasken og sparer fitnessabonnementet.

Her på siden finder du et udvalg af TITAN LIFE træningsudstyr, der med garanti vil booste dit energiniveau. I sortimentet har vi for eksempel: 

  • Træningselastikker
  • Vægtstænger
  • Vægtskiver
  • Push-up bars
  • Foam rollere

TITAN LIFE henvender sig til alle uanset hvor i livet du befinder dig, så tag et kig på siden og find inspiration til din personlige hjemmetræning. Vi leverer ordren inden for få dage, så du vil allerede være et skridt nærmere en endnu sundere og aktiv hverdag efter blot få klik. 


TITAN LIFE NORDIC 9

TITAN LIFE NORDIC 9 er en unik linje, der er udviklet i samarbejde med Bilka.dk’s egne indkøbere, hvor formålet har været produkter i god kvalitet og til fornuftige priser. I dette sortiment finder du det bedste fra begge verdener. Du vil både opleve et godt produkt til dig, der lige er startet på træningen – men du vil også som rutineret sportsudøver få stor gavn af den gode kvalitet, de mange muligheder og de fede specifikationer, som alle produkter i TITAN LIFE NORDIC 9 serien indeholder.

TITAN LIFE NORDIC 9 serien er kvalitetsstemplet til dig som forbruger, hvor du kan vide dig sikker på, at kvalitet og pris hænger sammen. Herudover kan du finde den motionsmaskine, der tiltaler dig, uanset om det er et løbebånd, crosstrainer, motionscykel eller en romaskine.