Thule cykelholdere

Med en Thule cykelholder kan du tage dine cykler med dig overalt – hurtigt, nemt og sikkert. Du kan vælge mellem tre løsningsmodeller, alt efter dit behov og hvilken bil, du kører i. Vælg mellem cykelholdere til tag, anhængertræk eller bagklap.

Thule producerer stilfulde cykelholdere i høj kvalitet til passionerede cykelryttere såvel som til familier. De er sikre og robuste og har alle været igennem grundige tests på Thule Test Center™, inden de når ud til dig som forbruger. Både for at sikre, at den enkelte holder er sikker for dig og dine med-trafikanter, at den har et højt mål af holdbarhed, samt at den beskytter din cykel mod ridser eller andre skader.

Thule cykelholdere er brugervenlige, herunder nemme at montere - oftest uden brug af værktøj. Selv med en cykelholder til anhængertrækket af din bil, har du oftest adgang til bagagerummet. Målet er, at du let og hurtigt kan komme i sadlen, så du kan udleve din passion eller at få afleveret børnene i skolen og til fritidsaktiviteter uden at skulle stå og bøvle længe med at få cyklerne af- og påmonteret.

Cykelholder til tagmontering

En Thule-cykelholder til montering på taget er en praktisk måde at transportere din cykel på. Husk, at du skal bruge en tagbøjle til at montere en cykelholder på taget af din bil.

Cykelholder til anghængertrækket

Thules cykelholder til anhængertræk er let at installere og bruge og meget familievenlig. Det er super nemt at finde en holder, der både passer til dig og din bil. De fås i mange varianter efter behov og monteres direkte på anhængertrækket. De fleste kan vippe for nem adgang til bagagerum - selv med cyklerne monteret.

Cykelholder til bagklap

En Thule-cykelholder til bagklap er særlig velegnet til transport af cykler bag på biler uden anhængertræk. Let montering på bilens bagklap og sammenklappelig for nem opbevaring.