Thule

På Bilka.dk finder du Thule produkter såsom cykelholdere og tagbokse. To produkttyper, der kan give dig luft under vingerne og nye eventyr.

Thule er produkter du kan stole på

Thule blev grundlagt i Sverige i 1942 og har lige siden arbejdet dedikeret på at tilbyde enestående produkter, der er kvalitetstestede mod fejl i materialer og fremstilling.

Uanset hvor din passion fører dig hen. Hvad enten du vil udforske den storslåede, frie natur rundt i verden, eller det vigtigste for dig er at føre et hverdagsliv med din familie så let og gnidningsfrit som muligt. Uanset, hvad du tager med dig og hvor hen. Med Thule-produkter får du frihed til at leve dit aktive liv fuldt ud.

På Thule Test Center™ gennemgår produkterne ekstreme tests: lige fra ørkenvarme, arktisk kulde, vandtæthed, faldprøver og vindtunneller til træk-, chok- og kollisionsprøvning. Alle produkter skal testes til grænsen før de får lov til at bære Thule-logoet. Derfor ved vi også, at Thule transportudstyr er produkter, du kan stole på - både i dagligdagen og i ekstreme situationer.

Hvad er det perfekte transportudstyr?

Det bestemmer du - vi udbyder eksempelvis cykelholdere og tagbokse. Vælg det Thule produkt, som svarer til dine behov. Så er det ellers bare deruda’ uden bekymring for dine ejendele og ikke mindst med frihed til at leve et aktivt liv eller passe de daglige gøremål let og bekvemt.