Stadler Form

Stadler Form ønsker at forbedre luftbehandlingens verden med unikke og smukke designs. Produkterne er nemme og intuitive at bruge og sikrer et effektivt strømforbrug. Produkterne er inspireret af personlige behov og er til for at forbedre vores velvære.

Stadler Form

"Vi gør det – Vi er tro mod os selv – Vi tænker fra kundens synspunkt – Vi har åben og ærlig kommunikation!" Dette er Stadler Forms værdier, som de trofast har med i hvert produkt, de udvikler.

 

Luftfugter: Støjsvag, energibesparende og unikt design

Stadler Form blev grundlagt af Martin Stadler i september 1998. Martin Stadler ønskede at købe en luftfugter, men kunne ikke finde en, der opfyldte hans æstetiske og tekniske krav. Uden videre besluttede han at udvikle en efter hans eget behov.

I efteråret 1999, udkom den første luftfugter Fred på marked, og den havde kæmpe succes. Den blev bemærket grundet det fede design og får stadig omtale den dag i dag.  

I 2018 udviklede Stadler Form en luftfugter, der havde fokus på strømforbrug og et unikt design. Senere blev Oskar-fordamperen lanceret, og den blev en kæmpe forbrugerfavorit! Tidløs form, intuitiv håndtering samt støjsvag og energibesparende.

 

Innovation og international succes

Med lanceringen af ​​aroma diffusionerne Lina, Nina og Tina i 2021 beviser Stadler Form igen sin opfindsomhed. 6 forskellige duftende glober kan indsættes i enhederne og nemt udskiftes – afhængigt af aromapræferencen. Duftkuglerne, der består af rigt duftende, bundne perler, afgiver en frisk duft – uden vand eller æterisk olie.

Fra USA til Polen og fra Libanon til Indonesien: Stadler Form-produkter til forbedring af luftkvaliteten kan findes over hele verden. Siden 2018 – lige i tide til virksomhedens 20 års jubilæum – har Stadler Form kunnet prale af sit internationale samarbejde med mere end 50 lande.

 

Stadler Form vinder German Design Award

3 Stadler Form-produkter vandt en German Design Award i 2020. Tårnfan Peter og bordfan Tim af designerduoen Bernhard|Burkard blev vindere i kategorien "Excellent Product Design – Household" Luftrenseren Roger – designet af Matti Walker – fik en "særlig omtale" i samme kategori.