Samsung 4K UHD TV

Få en større oplevelse, og se alle detaljer med et Samsung UHD TV. Bliv ét med din underholdning takket være flere detaljer for en større oplevelse med Samsung UHD 4K TV. Med et stilrent og elegant design passer Samsung UHD TV perfekt ind i dit hjem, uanset hvor du placerer det.

Tilbage til Samsung TV >

15 produkter
4K - Ultra HD - Slim design
5.499 kr.
4K UHD TV
2.999 kr.
Ægte 4K UHD TV
2.999 kr.
Samsung UHD TV 7-Serie
2.999 kr.
Premium 4K UHD TV med Dynamic Crystal Color, HDR1000 og Tizen Smart TV
17.999 kr.
Smart TV
3.000 kr.
Ægte UHD-opløsning
2.999 kr.
Ægte 4K UHD TV
3.799 kr.
Samsung UHD TV 7-Serie
2.999 kr.
Samsung UHD TV 7-Serie
5.499 kr.
Samsung UHD TV 7-Serie
8.999 kr.

Flere detaljer for en større oplevelse

Dynamic Crystal Color

Oplev naturen i et nyt lys med krystalklare farver og stor dynamik. Oplev en naturlig farvegengivelse med Samsung UHD TV. Bliv ét med din underholdning, og se alle naturens farver uden at gå glip af vigtige detaljer. Du vil blive fortryllet.

HDR - High Dynamic Range
Se billeder med mange flere detaljer. Film med HDR-indhold indeholder informationer, som kan udnytte en større del af TV'ets kapacitet. Med den højere lysstyrke bidrager HDR til at fremhæve hidtil usynlige detaljer i både de mørke og de lyse partier. HDR 10+ gør indholdet levende og leverer præcis den visuelle oplevelse, som filmskaberen havde tænkt sig.
One Remote Control
Med One Remote Control kan du styre de allerfleste tilsluttede enheder.* Samsungs Auto Detect-funktion genkender automatiskt de fleste enheder, som du tilslutter til One Connect Box via HDMI. Så finder du dem nemt i Smart Hub-menuen.
Del dit indhold
Med Samsung Cloud kan du tilslutte dine smarte Samsung-enheder for at dele dit indhold. Del dine billeder fra mobilen med TV’et eller hvorfor ikke streame filmen fra TV’et til dit Samsung Family Hub-køleskab?

Game Mode gør dig klar til at spille

Uanset om det handler om intensiv action eller et klassisk arkadespil, kaster Game Mode dig ind i spillets verden med virkelighedstro grafik og lav billedforsinkelse. Med Steam Link-appen installeret i din Smart Hub kan du tilmed spille dine Steam-spil sammen med dine venner på den store tv-skærm med hurtig action og flot grafik.