Reebok

Vælger du produkter fra Reebok Studio går du ikke på nogen måde på kompromis. Du får det sidste nye inden for træningsudstyr, og du får et lækkert og holdbart design, der danner de perfekte vilkår for sjov og effektiv træning.

Alt til træning - både til private og til professionelle

Gennem udvikling af produkter i høj kvalitet med et attraktivit design har Reebok sat nye standarder for hjemmetræningsudstyr. Det er fokus på forskning og nytænkning, der driver Reeboks produktudvikling, så kunderne hele tiden får nye og forbedrede produkter at vælge imellem. Efterlevelsen af denne filosofi har gjort Reebok til et førende brand inden for fitness. Dermed kan du trygt vælge Reebok, når du køber udstyr til hjemmetræning. 

Udover at producere træningsudstyr og motionsmaskiner til kvalitetsbevidste privatforbrugere, har Reebok udviklet en linje med motionsudstyr til professionelle. Reebok Studio er således målrettet motionscentre og foreninger med fokus på holdtræning og aerobic. 
Reeboks fokus har været: Produktudvikling, træningsindhold og Miljø & indretning. Dermed fastholder Reebok sit fokus på kvalitet og holdbarhed hos de innovative produkter, der opfylder ethvert krav, som kræsne motionister stiller til deres udstyr.