Playmobil Wiltopia

Med Playmobil Wiltopia kan børnene lære om vores planet gennem leg. Der er uendeligt mange historier at fortælle om alverdens dyrearter og planter - både de forhistoriske og de nye, der opdages hver eneste dag. Med Wiltopia handler det hele om at vokse op i en verden med respekt for klodens dyr og natur, og om at lære, hvordan man bedst kan beskytte det eventyrlige dyre- og planterige.

PLAYMOBIL Wiltopia er lavet af gamle køleskabe

I samarbejde med genbrugsspecialisten Coolrec har PLAYMOBIL lanceret den nye serie, Wiltopia, der er lavet af genbrugsplast. 

Coolrec tager det restplast, der kommer fra køleskabe, skærer det i strimler og forabejder det til falger. Med deres yderst avancerede genbrugsteknikker omdanner de falgerne til det de kalder 'Coolrec-granulat' - og med det kan man lave stort set alt! For eksempel den nye, flotte playmobil-serie Wiltopia.

 

Bliv klog på dyr

Wiltopia-universet består af 27 individuelle dyr, der kan samles og mixes på tværs - både babydyr og voksne dyr. Men der er også 6 store legesæt, der fokuserer på familien Palmer, som er i Amazonas for at undersøge de dyr, der lever der. Du kan hjælpe familien og blive klogere på dyrene fra for eksempel forskningstårnet eller dyreplejecentret.

Hvert Wiltopia-legesæt indeholder adskilligt matchende tilbehør samt et samlekort med alverdens finurlig fakta om de forskellige dyrearter - for eksempel dyrets vægt og længde.

På bagsiden af kortet er der en QR-kode, som giver dig adgang til webappen. I den kan børnene lytte til flere oplysninger om deres yndlingsdyr. Appen giver også børnene mulighed for at projicere deres yndlingsdyr direkte ind i deres værelse og tage et billede!

Vi ses i Wiltopia's smukke plante- og dyrerige!