Pilot

Siden 1918 har Pilot været synonym med innovation. Inspireret af brugernes behov, har Pilot konstant arbejdet for at øge kvaliteten og skrivefornemmelsen af deres produkter. Find deres populære kuglepenne her. 

Pilotpen

I de seneste år har Pilot’s produktudviklere skabt højere standarder, når det gælder skrivekomfort. Her har lanceringerne af højkvalitets gelblæk, kuglepenne med vandbaseret blæk samt FriXion pennen hvor blækket kan viskes ud, taget verden med storm.

Pilot stræber bl.a. efter at mindske forbruget af plastik. Derfor er der mange kuglepenne i deres sortiment, som kan genopfyldes med nye blækrefiller. Dette er for at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen så man i stedet genbruger pennen og blot udskifter refillen når blækket er slut. Dette gælder bl.a. de meget populære FriXion og G-2 penne.

 

 

FriXion – penne der kan viske ud

Med Pilot’s FriXion penne kan du skrive og derefter viske blækket ud igen med det integrerede viskelæder som ikke forgår. FriXions unikke gelblæk reagerer på varmen fra friktionen som opstår når du bruger viskelæderet. Herefter kan du skrive igen. Perfekt til både arbejdspladsen og derhjemme.

FriXion Clicker 0,7 har en skrivebredde på 0,35 mm og findes i 10 forskellige farver. Dens greb gør at den ligger bekvemt i hånden og skrivekuglen af wolframcarbid beholder sin runde form. Dette bidrager til en præcis og en flydende streg uden risiko for klatter.

Gelpenne

Viskositeten af ​​Pilot’s gel blæk er et sted mellem oliebaseret blækpasta og vandbaseret blæk. Pennenes patroner er forseglet med en paraffinprop. Pilot har et af de største sortimenter af farvet gelblæk på markedet, herunder metalliske og pastelfarver.

Pilots gelsortiment omfatter den populære G-2 pen, som kombinerer teknisk ydeevne og design. G-2's ergonomiske greb gør pennen behagelig at skrive med, mens dens kugle af wolframcarbid er ekstremt holdbar og bevarer sin form.

V-Board Master

Pilot's V-Board Master er en genopfyldelig whiteboardpen med flydende blæk. Det nye blæksystem i pennen muliggør brug uden at ryste eller pumpe og har en konstant blækstrøm med klar farveintensitet. Whiteboardpennen er desuden lavet af genbrugsplast.

Marker 100 / 400

Pilot’s permanente Marker 100/400 virker på alle materialer, træ, metal, plast...overalt! Dens blæk er vand-, lys-, kulde- og varmebestandig og forbliver effektiv, selvom du lader pennen ligge uden hætte en hel dag. Marker 100 fås i fire farver og i to forskellige versioner, Permanent Marker 100 med sin afrundede spids og Permanent Marker 400 med sin brede skrå spids.