Philips Hue

Philips Hue er dit personlige trådløse belysningssystem, der gør det nemt at styre lyset og skabe den rigtige stemning i alle situationer. Pust nyt liv i dit intelligente hjem med det mest forbundne lys i verden. Download Philips Hue-appen og styr lyset fra din smartphone eller tablet.

Smart og trådløs belysning til dit hjem

Philips Hue omfatter tre typer intelligente lyskilder i forskellige former, størrelser og modeller. Vælg Hue White, hvis du ønsker nem styring og komfort, Hue White ambiance til at understøtte dine daglige aktiviteter med belysning fra afslappende, varmt hvidt lys til køligt dagslys, eller Hue White and color ambiance, hvis du vil have en enestående oplevelse. De arbejder alle sammen for at gøre dit hjem mere intelligent, mere bekvemt og mere energieffektivt.

White

– Nem styring og komfort

Med Philips Hue får du en varm modtagelse, når du kommer hjem, og du kan styre dine lyskilder fra soveværelset eller baghaven. Det ser endda ud, som om du er hjemme, selvom du ikke er det. Det handler om at gøre dit liv mere enkelt.

White ambiance

– Lys til dine øjeblikke

Skabe den rette stemning til enhver situation. Philips Hue kan vække dig på en naturlig måde, give dig ny energi og gøre det nemmere at læse, koncentrere sig, slappe af og endda at falde i søvn.

White and color ambiance

– Ubegrænsede muligheder

Gør din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Leg med farverne eller synkroniser din intelligente belysning med din musik, dine spil og dine film. Med hundredvis af apps at vælge imellem er det kun fantasien, der sætter grænser.

Intelligente lysstyringssystemer

Du kan styre dit Philips Hue-system fra enhver enhed, uanset hvor du befinder dig. Den nemmeste måde at indstille lysstyrken, oprette timere, ændre farver (og meget andet) er at vælge Philips Hue-appen. Opdag de forskellige funktioner ved at prøve en af de tredjeparts-apps, der er udviklet til Philips Hue. Du behøver ikke engang at være hjemme for at styre dine pærer – det giver ro i sjælen.

Vågn op til sollys hver dag

Belysningen bidrager til din trivsel længe efter, du har slukket det. Philips Hue kan hjælpe dig med at vågne og falde i søvn på en naturlig måde ved at simulere effekterne af tidlig morgenlys og aftenlys. Vores Wake-up Light er en mildere måde at vågne op på end lyden af et vækkeur. Ved sengetid får det varme, hvide LED-lys dig til at slappe af og forbereder dig til en god nats søvn.

Nem opsætning

  1. Hvis du har et startsæt, skal du skrue pærerne i dine eksisterende lamper og tænde på kontakterne på væggen. Andet Philips Hue-belysning, f.eks. Philips Hue Lightstrip Plus, skal bare sættes i et stik og tændes. Så enkelt er det.
  2. Sæt din Bridge i et stik, så tænder den automatisk. Slut den til din Wi-Fi-router med det medfølgende netværkskabel. Vent indtil de tre lys tænder, og så er du klar.
  3. Download appen i App Store eller Google Play-butikken. Opret forbindelse til bridgen. Find dine pærer. Det var det – nu har du Philips Hue.