Philips Hue pærer

Med en Philips Hue pære kan du få den rette stemning og belysning i familiens hjem. Glæd dig for eksempel til Philips Hue pærer med intelligente funktioner og med mange års levetid. Vi har alt fra Philips Hue pærer til loftlamper, væglamper og til indendørs eller udendørs brug.

Justér lyset med Philips Hue Color

Hvis du vil have det bedste belysning i din moderne Philips Hue lampe, så skal du naturligvis også eje en Philips Hue pære. Med den kan du nemlig få alle funktionerne, såsom fjernbetjening eller justere lyset, når du ikke er hjemme.

En af deres kendte serier er Philips Hue Color. Oplev blandt andet lys i op til 16 millioner forskellige farver. Denne Philips Hue pære er dog ikke kun til fester og diskotek-stemning. Du kan nemlig også bruge Philips Hue Color til at lyse en hel væg op i en bestemt farve eller lade hver morgen starte med et gradvist styrkende lys til naturlig opvågning.

Derudover kan du naturligvis også finde pærer i forskellige nuancer af hvid. Så kan du både få Philips Hue pærer i varme og hyggelige farver samt kølige, blålige farvetoner til arbejde.

Se hele vores udvalg af pærer og lamper, så dit besøg ikke er forgæves. Hos os har du nemlig ubegrænset returret, så længe du medbringer din kvittering, og varen er i samme stand samt i original og intakt emballage

Hvordan virker Philips Hue pærer?

Philips Hue virker ved, at din belysning bliver mere intelligent ved at samarbejde med det trådløse netværk i hjemmet. Det betyder, at din Philips Hue pære kan blive fjernstyret trådløst. Skift for eksempel lyset i takt til den musik, du hører, eller få lyset i soveværelset til langsomt at skrue op for lysstyrken, når vækkeuret ringer.

Derudover har Philips også udviklet flere serier af lamper, der understøtter Philips Hue. På den måde behøver du ikke gå igennem en labyrint af forskellige lamper, som måske ikke passer til lige præcis din pære. 

Med andre ord kan du med den rette Hue pære og lampe tilpasse lyset, så det altid passer til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken pære du skal vælge? Så har vi lavet den uddybende guide “Hvilken pære skal jeg vælge?”, som du er velkommen til at læse.