Paw Patrol figurer

Figurerne fra Paw Patrol universet

Ryder
Er en teknisk kyndig og energisk dreng på 10 år, der tror på, at alt kan lade sig gøre. Han reddede alle seks hvalpe og lærte dem deres Paw Patrol redningsevner, og nu er han leder af Paw Patrol. Hans bil er en yderst højteknologisk ATV (Firhjulet crosser), der lynhurtigt kan laves om til både en jetski og en snescooter.
Marshall
Er en dalmatinerhvalp, og er Paw Patrol holdets modige brandslukningshund. Han bliver meget let entuisastisk og engageret, og så er han både den kluntede i gruppen og den sjoveste i gruppen. Han kører i enten en brandbil eller en ambulance afhængigt af, hvad der er behov for.
Rubble
Rubble er det sjette medlem af Paw Patrol. Han er en rå og bister fem-årig bulldog med et hjerte af guld, og han er ivrig efter at få lov til at bygge! Han elsker at stå på skateboard og snowboard og blive dækket i mudder, men han elsker også varme bade hos Katie.
Chase
Er en schäferhvalp, og som mange andre er han politihund. Han kan styre trafikken gennem den rigtige omkørsel, blokere farlige veje løse alle mysterier og svære sager. Og så kan han i øvrigt lugte sin vej frem til alt, men han er dog allergisk over for både katte og fjer.
Rocky
Rocky er et gadekryds, og han er 6 år. Han er den kreative type og ved ALT om genbrug. Han kan dog godt blive en smule gnaven! Han er virkelig ikke fan af at gå i bad, og han kan faktisk slet ikke lide at blive våd. Hans bil er selvfølgelig en renovationslastbil.
Zuma
Zuma er en legesyg og vandelskende labdradorhvalp, og han er holdets livredder i vandet. Han er det yngste medlem af Paw Patrol, og han er en glad, energisk hvalp, der elsker at grine og at surfe. Hans bil er en hoverbåd, der både kan køre på land og i vand!
Skye
Skye er 7 år, og hun er en sød Cockapoo – det er en blanding af en cocker spaniel og en minipuddel. Hun er en frygtløs vovehals, og hun vover sig ud i alt med tiltro til sig selv og et stort smil. Hun er klog, loyal og rap i replikken. Hun elsker at gøre noget ud af sig selv og se ekstra godt ud – for eksempel ved at få en paw-dicure. Derudover elsker hun også sit yndlings videospil Pup Pup Boogie!
Everest
Everest er en husky hvalp, der elsker sjov – og så er hun det nyeste medlem af Paw Patrol. Hun er sammen med Jake på hans snebjerg, og elsker at kælke ned ad bjerget på sin mave. Uanset om det er is eller sne, så skal det ske!