Nilfisk One er din lille og effektive støvsuger

Hvis du vælger en støvsuger fra Nilfisk One-serien, så er du garanteret en støvsuger, der på trods af sin størrelse er meget effektiv. Den fylder ikke ret meget, og den er nem at gemme væk, når du har klaret rengøringen.

Bliv klogere på Nilfisk One støvsugeren  

Den smarte lille Nilfisk One støvsuger er lavet til dig, der gerne vil have, at den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Ved hjælp af en strop kan du nemt holde styr på støvsugerslangen, når du gemmer din støvsuger væk. Samtidig gør det også, at den ikke fylder ret meget. 

Selvom Nilfisk One ikke er så stor, så går den ikke på kompromis med effektiviteten. Støvsugeren har stadigvæk en god sugestyrke, der nemt kan klare den daglige støvsugning i de fleste hjem. Den er også nem at manøvre med, og derfor kan støvsugningen også blive en opgave for både store og små. 

Nilfisk har i mere end 100 år udviklet støvsugere, og derfor ved de også, hvad forbrugerne ønsker. Derfor har de lavet en Nilfisk One støvsuger, der kombinerer smart design med høj sugestyrke, og at den er nem at gemme væk. Med de forskellige mundstykker kan du også nemt rengøre forskellige overflader. 

Husk støvsugerposer og reservedele 

For at få den optimale effekt ud af din Nilfisk One støvsuger er det også vigtigt, at du husker at skifte din støvsugerpose. På støvsugeren er der en støvindikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte posen. Du ka’ her på Bilka.dk også finde et stort udvalg af støvsugerposer til din støvsuger, så husk at købe det med det samme. 

En støvsuger bliver ofte brugt rigtig mange gange i løbet af en uge, og derfor kan det også blive nødvendigt at opgradere din støvsuger en smule. Det kan hjælpe den med at blive ved med at være lige så effektiv, som da du købte den. Vi har Danmarks største vareudvalg, og derfor finder du selvfølgelig også tilbehør og reservedele til din Nilfisk One støvsuger her på Bilka.dk.