MoYu

MoYu er dét brand, speedcubers verden over bruger, når de slår verdensrekorder ved at løse rubiksterninger hurtigere, end du kan læse denne sætning! Men man behøver ikke være professionel for at kunne sætte pris på MoYus tredimensionelle, farverige IQ-udfordringer!

MoYus hjernegymnastik

Det er sundt at holde hovedet i gang. Når vi er på farten, er vi mange, der bare har øjnene klistret på en evigt scrollende smartphone-skærm. MoYu er en god måde at komme væk fra skærmen i lidt tid og bruge hovedet på en sund måde. MoYu-udfordringer- og terninger aktiverer nemlig de små grå, når du sidder og pusler med dem. God og sund underholdning, uanset hvor du er!

 

Skal det være let eller svært?

Har man ikke dykket ned i hobbyen og lært de rette algoritmer for at løse 3x3-terningen, kan man hurtigt bruge timevis på blot at løse terningen én gang. Til I, der kan nikke genkendende til dette, er det godt, at MoYu byder på mere end bare de svære terninger; Rainbow Ball er en god introduktion til hovedbruddets hjernevridende verden, og 2x2 er en markant lettere udgave af den klassiske 3x3’er. Skal det være sværere? Sæt tænderne i en 4x4’er!