Moccamaster

Technivorm Moccamaster har i mange år specialiseret sig i fremstilling af kaffemaskiner. Disse kaffemaskiner er alle håndlavede, hvilket betyder, at de er fremstillet og samlet i hånden og individuelt afprøvet i en levende situation. Det er den personlige kontakt, der gør deres produkter unikke. Moccamaster kaffemaskiner er håndlavede - ned til mindste detalje.

Gerard C. Smit

For mere end 40 år har Gerard C. Smit og hans stab på Technivorm i Holland fokuseret på én ting: at lave kaffemaskiner. Gerard C. Smit startede virksomheden i sit eget hjem med en klar vision om at skabe en kaffemaskine der kan brygge den bedst mulige kaffe. Efter at have løst denne opgave, besluttede han at gå endnu videre. En Moccamaster skal være ekstra brandsikker, med varmelegeme og varmeplade fremstillet særskilt og som arbejder hver for sig.

Alle kaffemaskiner fra Moccamaster er håndlavede på Amerongen fabrikken i Holland. De er derefter individuelt testet og pakket omhyggeligt ind, før de sendes til kvalitetsbevidste kaffeelskere over hele verden.

Gerard C. Smit og hans team har følgende filosofi: "Vi vil fremstille et produkt, hvor forbrugeren hele tiden har 100 % tillid. Vi vil arbejde for et bedre miljø gennem energieffektive produkter med en ekstra lang levetid. Vi bruger genanvendelig og nedbrydelige materialer, og vi garanterer vores produkter for 5 år".

10 års garanti

Hvis du køber en Moccamaster kaffemaskine, har du mulighed for 10 års garanti. Det eneste du skal gøre, er at udfylde få informationer på www.moccamaster.com/dk indenfor 5 år fra købsdagen.

European Coffee Brewing Centre

Moccamaster er den eneste producent i verden, der har fået godkendt alle deres kaffemaskiner ved European Coffee Brewing Centre.

Det betyder at

- Temperaturen på vandet skal være 92° til 96°

- Kontakttiden skal være mellem 4-6 min.

- Serveringstemperaturen ikke under 80° c ( 80-85 C). Denne temperatur må aldrig stige efter brygningen.