Moccamaster

Moccamaster har i mange år specialiseret sig i fremstilling af kvalitets filterkaffemaskiner. Alle kaffemaskiner monteres og samles i hånden, testes og kontrolleres manuelt inden de håndpakkes forsvarligt.

Lang levetid

Moccamaster er energieffektiv og har usædvanlig lang levetid. Kaffemaskinerne består af genanvendelige dele og elementer. For at spare strøm og reducere potentiel brandfare slukker en Moccamaster automatisk sig selv efter 40 minutter. Har du været uheldig og ødelagt en del af din Moccamaster? Tag det roligt, alt i en Moccamaster kan udskiftes, både i de nye og i de ældre modeller. Du kan nemt udskifte den defekte del i stedet for at købe en helt ny kaffemaskine.

Kompromisløs kvalitet

Selvom vi har været vidne til teknologiske omvæltninger på mange områder i de sidste par årtier, er grundprincippet i en Moccamaster kaffemaskine uændret. I dag, som for over 50 år siden, er hver eneste Moccamaster håndlavet af fagfolk, og vi bruger kun materialer af højeste kvalitet. Det er med til at sikre en usædvanlig lang levetid på en Moccamaster.

Garanti

Da vores grundlægger, Gerard C. Smit, begyndte at producere kaffemaskiner i 1969, gjorde han det med kompromisløse kvalitetskrav. Hans kaffemaskiner skulle ikke kun lave perfekt kaffe. De skulle kunne gøre det hver gang, og de skulle gøre det i årevis. I en brug og smid væk-kultur er Moccamaster lidt anderledes. Det er derfor, vi kan tilbyde 10 års garanti, hvis du registrerer din kaffemaskine.

Håndsamlet

Hver eneste Moccamaster bliver håndsamlet af dygtige medarbejdere og testet, før de forlader fabrikken.  Produktionsmetoden var ikke ualmindelig i 1969, hvor Moccamaster startede. Men siden den tid er masseproduktion i stigende grad blevet normen - Og ofte oplever man at elektriske produkter, som 'i gamle dage' fungerede i årevis, i dag skal skiftes ud efter få år. Men ikke Moccamaster. Hos os producerer vi stadig efter samme princip som ved grundlæggelsen: Ved hjælp af omhyggeligt uddannet fagpersonale, der samler Moccamaster i hånden og tester, at alt fungerer, før kaffemaskinen sendes ud til kaffeelskere i hele verden.

ECBC godkendt

Alle Moccamaster kaffemaskiner er godkendt af European Coffee Brewing Centre (ECBC). Det er din garanti for, at kaffen får den ønskede temperatur og smag. En Moccamaster brygger altid ved 92-96 grader, tager 4-6 minutter om at brygge, og brygger serveringsklar kaffe på 80-85 grader.