Moccamaster

Moccamaster har i mange år specialiseret sig i fremstilling af kvalitets filterkaffemaskiner. Alle kaffemaskiner monteres og samles i hånden, testes og kontrolleres manuelt inden de håndpakkes forsvarligt.

Gerard C. Smit

For mere end 50 år har Gerard C. Smit og hans stab på Technivorm i Holland fokuseret på én ting: at lave kaffemaskiner. Gerard C. Smit startede virksomheden i sit eget hjem med en klar vision om at skabe en kaffemaskine der kan brygge den bedst mulige kaffe. Efter at have løst denne opgave, besluttede han at gå endnu videre. En Moccamaster skal være ekstra brandsikker, med varmelegeme og varmeplade fremstillet særskilt og som arbejder hver for sig.

Alle kaffemaskiner fra Moccamaster er håndsamlet på fabrikken i den hollandske by Amerongen. De er derefter individuelt testet og pakket omhyggeligt ind, før de sendes til kvalitetsbevidste kaffeelskere over hele verden.

Gerard C. Smit og hans team har følgende filosofi: "Vi vil fremstille et produkt, hvor forbrugeren hele tiden har 100 % tillid. Vi vil arbejde gennem energieffektive produkter med en ekstra lang levetid.

10 års garanti

Hvis du køber en Moccamaster kaffemaskine, har du mulighed for 10 års garanti. Det eneste du skal gøre, er at udfylde få informationer på www.moccamaster.com/dk indenfor 6 måneder fra købsdagen.

European Coffee Brewing Centre

Alle Moccamasters kaffemaskiner er godkendt af European Coffee Brewing Centre (ECBC). Det er din garanti for, at kaffen får den ønskede smag.

Moccamaster er en af de få producenter i verden, der har fået godkendt alle deres kaffemaskiner ved European Coffee Brewing Centre.

Det betyder at

- Temperaturen på vandet skal være 92°C til 96°C

- Kontakttiden skal være mellem 4-6 min.

- Serveringstemperaturen ligger mellem 80-85°C. Denne temperatur må aldrig stige efter brygningen.