Logitech keyboard

På Bilka.dk har vi et godt udvalg af Logitech keyboards til flere lejligheder. Skal du bruge tastaturet til gaming, arbejde eller noget helt tredje, så har vi en model til dig. Bestil dit nye Logitech tastatur hos os, og nyd den kablede eller trådløse forbindelse takket være Bluetooth-teknologi.

Lydløst Logitech tastatur til alle slags dage

Et lydløst tastatur kan være godt at bruge på arbejdspladsen. Så forstyrrer du nemlig ikke dine kolleger, når du taster på livet løs. Når et tastatur er lydløst, så betyder det, at tasterne er med membran, og de er derfor det modsatte af et mekanisk tastatur.

Professionelle gamere foretrækker derimod ofte tastaturer med mekaniske taster, da de nemmere kan opfatte, at de trykker ordentligt på tasten, som kan have stor betydning for spillets udfald.

Du er ikke nødvendigvis gamer, men et membrantastatur stadig være godt til dit behov, når du skal vælge et nyt Logitech tastatur.

Når du skal tilslutte dit nye Logitech keyboard, så kan du gøre det med kabel eller trådløst. Du skal ikke lade den kablede version op, da den får strøm fra det medfølgende kabel. Et trådløst tastatur skal derimod have strøm på en anden måde, da der ikke er noget kabel mellem tastaturet og computeren. Du kan lade det op fra stikkontakten, hvis den har et indbygget batteri. Er det ikke tilfældet, så kan du blot anvende udskiftelige batterier.

Find også en Logitech mus på Bilka.dk

Mus og tastatur hører sammen som en fod i en sko, og derfor kan du også finde en mus fra Logitech i Danmarks største vareudvalg. En mus fra Logitech er designet i et ergonomisk design i gode materialer, så du kan føle dig parat til dagens strabadser. Du kan naturligvis også gå på opdagelse i vores fine udvalg af moderne computere, som spænder bredt fra Windows til Mac. Du kan derfor fuldende dit setup med produkter fra Bilka.dk.

Kommer du til at vælge det forkerte Logitech tastatur eller mus, så tilbyder vi ubegrænset returret, så længe emballagen er intakt, og du medbringer din kvittering.