Logitech headset

Går du meget op i gaming, så er et fedt gaming headset noget for dig. Med det rette headset får du nemlig krystalklar lyd, og du kan samtidig kommunikere med dine venner, når du sidder og gamer. Se udvalget af gaming headsets nedenfor.

Oplev friheden med et trådløst gaming headset

Når du sidder ved dit smarte gamer bord i din komfortable gamer stol, så kan det hænde, at du skal ud at hente nye forfriskninger. Med et Logitech headset, som har en trådløs forbindelse, kan du beholde dit headset på, mens du henter nye drikkevarer eller andre sager. På den måde kan du bevare din kommunikation og fokus på bedste vis.

De trådløse Logitech headsets har et indbygget batteri, som du nemt lader op via det medfølgende USB-kabel.

Ønsker du at game i flere timer i streg, så kræver det et behageligt headset. Derfor har flere af de smarte Logitech headsets et around-ear. Det betyder, at dine ører kan nyde godt af de bløde materialer, som ørekopperne er lavet af. Udover at være behageligt så tilbyder det også passiv støjreduktion. Det reducerer omgivende lyde, så du ikke behøver at skrue maksimalt op for lydstyrken. Så mindsker du også risikoen for at blive forstyrret af larmende elementer i baggrunden.

 

Få krystalklar mikrofonlyd med et Logitech headset

Alle vores headsets er naturligvis i god kvalitet. Flere af dem har også en indbygget mikrofon med aktiv støjreduktion. Det betyder, at hvis der er støj omkring dig, så filtrerer mikrofonen støjen væk, og dem, du snakker med, kan derefter høre dig krystalklart igen.

Selvom flere af vores Logitech headset er beregnet til gaming, så kan du faktisk også bruge dem til andre formål. Venter du for eksempel et vigtigt opkald? Så kan du blot tilkoble hovedtelefonerne til din computer, tablet eller smartphone ved hjælp af Bluetooth.

Et Logitech headset med en klar mikrofon er altså god at have, hvis du skal være i stand til at game, kommunikere med dine venner eller blot vil høre musik i høj kvalitet. Bestil dit nye Logitech headset på Bilka.dk, og opdag vores mange fordele. Vi tilbyder også ubegrænset returret, hvis du bestiller den forkerte model.