Find motionscykler, crosstrainere, romaskiner og meget mere fra Kettler her på Bilka.dk
Find motionscykler, crosstrainere, romaskiner og meget mere fra Kettler her på Bilka.dk

Kettler

Brandet KETTLER har gennem flere årtier været synonym for motionsudstyr i højeste kvalitet. Kettler er kendt for deres brede udvalg af motionscykler, crosstrainere, romaskiner og meget mere. KETTLER producerer motionsudstyr som er specielt kendt for den høje kvalitet. 

Se alle produkter

KETTLER MOTIONSMASKINER AF HØJ KVALITET

KETTLER designer fitnessudstyr, der er nemt at betjene. Det betyder, at du kan komme i gang med træningen uden problemer, så du ikke skal bruge værdifuld tid på at lære at betjene maskinen, før du kan begynde at træne. Så det er tydeligt, hvorfor forbrugerne elsker dette fantastiske mærke og har gjort det i over 70 år.

Vælger du en Kettler motionsmaskine, får du høj, tysk kvalitet og stor brugervenlighed. Motionsmaskinerne fra Kettler fås i enkle eller avancerede udgaver alt efter dine træningskrav.

Lige meget hvilken type træning du er til finder du den rette motionsmaskine hos Kettler. Du finder bl.a.

 

PRODUKTER DESIGNET TIL DIG

Produkterne fra Kettler er designet med fokus på funktion og design for at sikre, at du får mest muligt ud af din træning. Kettler tager ergonomi meget alvorligt, for at gøre produkterne skånsomme for din krop. Det bedste af det hele er, at deres træningsudstyr sikrer, at du får den træning, der fungerer bedst for dig og din krop. Så med KETTLER træningsudstyr vil din fysiske tilstand og dit velvære blive bedre, hvilket er med til at forbedre trivsel og sundhed i dit liv.

 

VISIONEN OM SUNDHED OG GLÆDE FOR ALLE

Siden starten i 1949 har KETTLER Sport stået for kvalitet og innovation og har aktivt formet hjemmesportsmarkedet i løbet af de sidste par årtier og har gentagne gange sat nye trends.

Kettler tror på en verden, hvor alle nyder motion og sundhed! Vores mission er at opbygge et fitness-økosystem, der giver alle adgang til sundhed og glæde ved motion.

Sammen med dig gør de din træning til dagens højdepunkt. De er forpligtet til kvalitet og sætter nye standarder inden for design og teknologi. Kettler bygger fitnessudstyr, der er skræddersyet til dit hjem!