Køb smarte havemøbler fra Keter til haven på Bilka.dk
Køb smarte havemøbler fra Keter til haven på Bilka.dk

Keter havemøbler

Allibert havemøbler er produceret i holdbart kunststof, der er modstandsdygtigt overfor sol, fugt og kulde, så du kan slappe af udendørs på terrassen, uden at du behøver bruge en masse tid på rengøring og vedligeholdelse.

Keter hyndebokse

Keter hyndebokse er perfekte til at opbevare dine havemøbler, puder og andre ting. De er lavet af holdbart og vejrbestandigt materiale, der beskytter dine ejendele mod fugt og sol. Keter hyndebokse har et elegant design, der passer til enhver have, terrasse eller altan. 

Læs mere om Keter Group og Allibert Outdoor

Produktion

Allibert Outdoor er en del af Keter Group – en global aktør som har været på markedet i mere end 70 år. Keter Group har 18 fabrikken i 9 lande og leverer til over 100 lande.

Design

Keter Group er fokuseret på at forbedre dagligdagen med innovative og elegante produkter. Med fokus på innovation baseret på kundens behov, tilbyder Keter Group et imponerende udvalg af havemøbler og opbevaringsløsninger. Alle Keter produkter er omhyggeligt udviklet for at kombinere kunststofs holdbarhed med attraktivt design og enestående funktionalitet.

For design afdelingen er det en daglig udfordring at frembringe produkter, der er lige så pæne som de er funktionelle. Udgangspunktet er altid at møblerne skal være skabt til at nyde udendørslivet.
Du kan nyde sommeren uden bekymringer med Allibert møbler af høj kvalitet. Der er taget højde for alle detaljer.

Med Allibert møbler er du sikker på disse egenskaber:

  • Tåler vejr og vind
  • Vedligeholdelsesfrit
  • Lang levetid
  • Nemt at rengøre
  • 3 års garanti
     

Havemøbler med fokus på design

Keter havemøbler kommer i mange forskellige typer. Her kan du læse mere om Keter havemøblerne, så du kan finde dem, som passer til dig.

Lounge sæt

Et smagfuldt lounge sæt tilfører din have et stilfuldt udtryk. Disse møbelkombinationer får dig til at ønske at nyde forår og sommer udendørs – tæt på hjemmet. Derfor er der et stort udvalg af lounge sæt i Allibert sortimentet. Disse sæt er tilgængelige i mange variationer og har alle 3 års garanti.

Balkon sæt

Bor du i lejlighed eller har du begrænset udendørs plads? Intet problem – Allibert Outdoor har også en løsning her. Et varieret udbud af sæt som kombinerer 2 stole og et bord, specielt designet til balkoner og andre steder med begrænset plads.

Havestole

Et havebord tilfører en ekstra dimension til terrassen – at tilbringe tiden i selskab med venner og familie mens en god middag indtages, er den perfekte måde at tilbringe tiden. Til et havebord hører en kvalitets havestol. Hvad enten du ønsker en stabelbar stol som er nem at opbevare, eller en stol hvor ryggen kan justeres - der findes en Allibert stol som passer.

Haveborde

Havebordet er midtpunktet på terrassen. Et bord sikrer dig og dine gæster en behagelig, lang sammenkomst på de lune sommeraftener. Allibert Outdoor forstår betydningen af familiesammenkomster og har skabt et sortiment af haveborde til alle, hvad enten det er til 4, 6 eller 8 personer.

Solvogne

Totalt afslapning. Om du vil læse eller blot nyde solen, med justerbar ryg ligger du altid behageligt. Allibert solvogne er det perfekte tilbehør til din terrasse.