Levering og samling af Jungle Gym legetårne

Bliv klogere på levering og få tips til samling af Jungle Gym legetårn

Hvordan leveres mit Jungle Gym legetårn?

Dit Jungle Gym legetårn leveres med vores fragtmand til kantstenen. Mindre og mellemstore tårne; Jungle Gym Tower, Castle, Club, Home, Hut, Lodge, Cabin og Villa samt moduler leveres opretstående på en palle med et arealmål på ca. 45x65 cm. Pallens højde er ca. 250 cm. Vi anbefaler derfor, at pakken lægges ned, inden den åbnes.

Store tårne; Jungle Gym Cottage, Cubby, Shelter, Chalet, Fort, Mansion, Farm, Barn, Palace, Legehustårn M, Legehustårn L, Crazy legehustårn og legeuniverser leveres ligeledes med vores fragtmand til kantstenen. Pakken leveres liggende og har typisk en længde på 260-300 cm. 

Bestiller du en rutsjebane sammen med tårnet vil den selvfølgelig blive leveret sammen med tårnet.

Legetårnet leveres klar til samling

For at gøre samlingen af din Jungle Gym legeplads nemmere, leveres alle vores Jungle Gym træpakker klar til samling. Det betyder, at træet er skåret i de længder, der skal anvendes – dog kan der i enkelte tilfælde være brug for, at enkelte dele skal afkortes eller skæres i smig. Træet bliver leveret i følgende dimensioner:

  • Stolper: 68x68 mm – høvlet og afrundet på 4 sider*
  • Reglar: 34x58 mm – høvlet og afrundet på 4 sider
  • Brædder: 16x95 mm – høvlet og afrundet på 4 sider

*Enkelte tårne leveres med stolper på 90x90 mm afhængig af kravene til konstruktionen.

Jungle Gyms kitsæt gør det lidt lettere at samle elgetårnet

I Jungle Gym kitsættet finder ud blandt andet følgende hjælpeværktøjer, som gør samlingen nemmere:

  • Træbor og bits
  • Stolpe vaterpas
  • Afstandsværktøj
  • Slibepude
  • Safety ball

Vi anbefaler, at der forbores inden skruerne skrues i. Herved undgås det, at træet flækker.
Brug stolpevaterpasset til at sikre, at stolperne er i lod inden de monteres.

Det medfølgende afstandsværktøj angiver afstanden mellem brædderne henholdsvis på gulvet i legetårnet og på platformens sider. 

Den medfølgende slibepude er eminent til at fjerne eventuelle ruheder i træets overflade eller splinter i forbindelse med afkortning.

Når legetårnet er færdigsamlet, pustes den medfølgende safety ball op, og det efterprøves, om bolden kan passere igennem blandt andet stigetrinnene. Boldens diameter angiver størrelsen på et barnehoved jf. EU standarden. Kan bolden passere frit er samlingen korrekt, og legetårnet kan tages i brug.

Takket være de enkle, klare samlevejledninger kan samlingen af legesystemet blive til en fornøjelig familieaktivitet. Når opsætningen er færdig, kan de medfølgende Jungling Cards™ bruges til at invitere vennerne over og deltage i børnenes nye eventyr.

Rigtig god fornøjelse!