InShape træningsudstyr og -maskiner

Inshape er en tidssvarende og omfattende serie af træningsudstyr og træningsmaskiner med et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. I sortimentet finder du både stationære træningsmaskiner som eksempelvis fitnesscykler, crosstrainere, romaskiner og løbebånd med indbygget træningscomputer, redskaber til konditionstræning og toning af kroppen samt redskaber såsom kettlebells og slam balls til crossfit og styrketræning. Alle produkterne er nemme og sikre at bruge hjemme og er et godt alternativ til fitnesscenteret i en travl hverdag.

Kom i form i hjemmet

Motion er et vidt begreb, og kan dyrkes og udleves på et hav af måder. Her på siden finder du maskiner og udstyr, der et et udpluk af de remedier, man kan bruge til at komme i form. InShape er et kvalitetsdygtigt brand, hvor prisen er for alle. Det skal nemlig ikke koste en bondegård at blive fit-for-fight! 

De små øvelser

Elsker du yoga, pilates eller andre motionsformer, hvor du bruger din egen kropsvægt? Så er du havnet det rette sted. I sortimentet fra InShape finder du blandt andet yogamåtter, yogablokke, mavetrænere, elastikker, sjippetov, hulahopringe og meget meget mere. Vi har også kettlebells, håndvægte og lignende, hvis du vil have lidt kilo med på siden til at gøre træningen en anelse hårdere.

Med denne type motionsudstyr kan du komme i form i dit eget tempo, og du kan lave øvelserne lige hvor du ønsker. Så om du vil se fjernsyn i stuen med familien eller have ro på dit eget værelse, så er det muligt at træne imens. 

Cykling, roning eller løb

Det er ikke kun yogamåtter, fitnessbolde eller håndvægte man kan have derhjemme. Man kan nemlig også erhverve sig en motionsmaskine. I InShape sortimentet har vi flereforskellige løbebånd, romaskiner og motionscykler.

Motionsmaskinerne fra InShape har mange forskellige funktioner og kvaliteter, så der er en maskine til alle behov, og derfor helt sikkert en til dig. Hvad der gør den enkelte maskine unik, og hvordan den kan hjælpe lige præcis dig til at få en sundere og mere aktiv hverdag, det kan du læse inde på produktet.

Der er ingen undskyldninger - det er bare at komme i gang. Tag et kig på InShape sortimentet og bliv inspireret til en sundere hverdag, hvor du altid har motionsmulighederne tæt på.