Hape

Hape er kendt for at producere legetøj, der bidrager til børns leg og udvikling. Hape producerer legetøj til små børn, der overholder de strenge krav til børns sikkerhed. Med produkter baseret på naturlige materialer og vandbaseret maling, tilbyder Bilka.dk et bredt udvalg af Hapes kvalitetslegetøj. Her på siden finder du produkter som biler, stablelegetøj, minikøkken og gåvogne af højeste kvalitet, hvor du aldrig skal bekymre dig om at gå på kompromis med sikkerheden. Bestil et produkt i dag og få pakken leveret til din dør eller nærmeste GLS pakkeshop inden for få dage.

Hape - kvalitets legetøj af naturlige materialer

 

Hape er legetøj i meget høj kvalitet, produceret af naturlige materialer, vandbaseret malinger og overholder de højeste krav til sikkerhed. Hvert enkelt produkt er udarbejdet til at inspirere til leg og læring med henblik på at styrke og øge barnets udvikling.

Hape Quadrilla er sjov leg for børn i alle alder. Anbefales fra 4år +. Det er konstruktionsleg, hvor du bygger en bane af de mange træ dele. Derefter er det spændende at se, om kuglerne kan finde vej igennem banen. Der findes flere forskellige Qudrilla sæt.

Giv barnet sit eget køkkenunivers
 

Hape har alt, hvad barnet ønsker sig til sit eget køkkenunivers på børneværelset.

I køkkenet kan der ristes brød i brødristeren, laves lækre salater, røres en kage i røremaskinen, serveres en hotdog og meget mere.