Fingerlings

Gå bananas over at have en god ven siddende på din finger. De interaktive Fingerlings elsker at klynge sig til din finger og har mere end 70 lyde og reaktioner, som de kan udtrykke sig med.

De kender dig

Når du sætter dem på din finger, begynder deres hjerte at slå, og de hilser på dig med et ”hello”, for de kender dig! Du vil opleve, at den personlighed og reaktion, du får fra dine Fingerlings vil være forskellig, alt efter om de sidder på din finger eller ej.

Du kan interagere med Fingerlings og få 70+ lyde og reaktioner

Oplev den nye generation af Fingerlings! De har en dunet pels på hovedet, som gør dem rigtig bløde at røre ved. Og hver især har de deres unikke stemme og personlighed med mere end 70 charmerende lyde og reaktioner. De kan både synge, grine og vise, at de nyder at blive aet. Der hersker ingen tvivl om, at de nye Fingerlings er klar over, om de sidder på din finger eller ikke, for når de gør, lyser deres hjerte, og de skifter personlighed.

De reagerer, når du rører dem

Fingerlings har sensorer på hoved, mund og mave og reagerer på berøring. Du kan made dem, kysse dem eller prøve at opdage deres skøre side, når du svinger dem rundt med hovedet nedad. Du kan også vugge aben, og få søde, søvnige reaktioner.

 

De har en blød pels og en bevægelig hale

Du kan ikke lade være med at ae Fingerlings, for de har en dunet blød pels på hovedet. De kan også sidde på dit skrivebord eller en hylde, for deres hale kan vippes op.

 

De følger dig overalt

De er som dine bedste venner, der følger dig hvor end du bevæger dig hen, for de er så nemme at bære rundt på.