FAO Schwarz

I over 160 år har FAO Schwarz været kilden til vidunder og begejstring for familier og deres børn, og skabt tidløse, nostalgiske indtryk. FAO Schwarz, er en af ​​verdens mest fornemme legetøjsparadis med rødder i New York, og afsæt over hele kloden. Du kan udfordre din kreativitet med de sjove magnet- eller tegnesæt, lege zoo med de flotte store plysdyr, eller lade din personlige stil komme til udtryk i FAO.ABOLOUS serien med hår, negle og make-up sæt. Udforsk FAO Schwarz og fordyb dig i dette vidunder, her i Danmark, på Bilka.dk.                
 

Leg og fantasi i topklasse

FAO Schwarz har en lang og stolt historie som en af verdens mest anerkendte leverandører af førsteklasses legetøj. Vores produkter er skabt med omhu og dedikation for at give børn leg og fantasi i topklasse.

Nuttede plysdyr

En af vores mest populære kategorier er plysdyr. Disse håndlavet plysbamser er elsket for deres nuttethed og blødhed. Vores kollektion inkluderer en bred vifte af karakterer, fra klassiske bjørne til sjove fantasiskabninger. Hver plysbamse er designet til at blive en nærmeste ven og ledsager gennem barnets opvækst.

Verdensberømt legetøjsparadis

Men FAO Schwarz tilbyder meget mere end plysdyr. Vores sortiment omfatter alt fra kreativt legetøj som malede træfigurer og byggesæt til klassiske trækdyr og dukkehuse. Hvert produkt er omhyggeligt udvalgt for at opmuntre til fantasi og udforskning.


Vi forstår også vigtigheden af pædagogisk legetøj, der hjælper børn med at udvikle vigtige færdigheder. Derfor tilbyder vi et udvalg af legetøj, der udfordrer børns hjerner og opfordrer til problemløsning og kreativ tænkning.


FAO Schwarz er også stolt over at have en samling af klassiske legetøj, der har en særlig plads i hjertet hos både børn og voksne. Vores mål er at bevare og ære de tidløse traditioner i leg.


Uanset hvilket legetøj du vælger fra FAO Schwarz, kan du altid stole på, at det er skabt med kvalitet, fantasi og sjov i tankerne. Vi er forpligtet til at levere legetøj, der bringer smil frem og skaber uforglemmelige minder.