Kom i form med sportsudstyr fra Everlast

Det amerikanske brand, Everlast, er et stort og anerkendt sportsmærke med udstyr og træningstøj til boksning. På Bilka.dk kan du blandt andet finde forskellige typer af boksepuder, handsker i alverdens farver samt sikre tandbeskyttere, så din boksetræning kan blive endnu bedre og sjovere.

Træn som de professionelle med udstyr fra Everlast 

Everlast startede i 1910 i bydelen Bronx, i New York, som en producent af svømmetøj. Den kun 17-årige svømmer, Jacob Golomb, startede virksomheden, da han var utilfreds med kvaliteten af svømmetøj på daværende tidspunkt. Dragterne holdt dengang kun til én sæson, og Golomb lovede, at han ville lave svømmetøj, som kunne holde til hele året. Derfor fandt han på navnet “Everlast”. 

Siden da har Everlast udviklet sig til at være et eksklusivt sportsmærke indenfor udstyr til boksning og MMA. Everlasts produkter er blevet båret af bokselegender som Jack Dempsey samt nulevende stjerner som Canelo Àlvarez. Everlast er i den grad blevet blåstemplet som et yderst funktionelt og stærkt sportsbrand.  

På Bilka.dk finder du et godt udvalg af produkter fra Everlast. Vi har blandt andet: 

  • Tandbeskyttere 

  • Handskebånd 

  • Boksehandsker 

  • Boksepuder 

Hvis du ønsker at tage din træning til næste niveau, så skal du starte på Bilka.dk. Mærk den helt særlige følelse, når du trækker i et par boksehandsker fra Everlast.

Find sportstøj der matcher dine boksehandsker fra Everlast

På Bilka.dk finder du et stort sortiment af behageligt og lækkert sportstøj, som du vil elske at træne i. Vi har alt fra tights til træningstrøjer til dine boksetimer. Vi tilbyder sportstøj til både kvinder og mænd samt drenge og piger, så hele familien kan blive klædt på til træning.  

Udover sportstøj kan du også købe alverdens sportsudstyr hos os. Vi har gode produkter til din træning, så du kan føle dig både sundere og stærkere. Du kan for eksempel finde: 

Ubegrænset returret på Bilka.dk

Når du handler på Bilka.dk, får du ubegrænset returret på dine varer. Det er nemt og enkelt at returnere på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka-butik, hvor vores venlige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.