Everlast

Everlast blev grundlagt i 1910 og er i dag verdens førende producent af udstyr til boksning, mixed martial arts og fitnessudstyr der til. Mærket lægger særlig vægt på kvalitet. Everlast har produkter, der er slidstærke og holdbare, og da de har været i branchen i mange år, ved de, hvad der virker. Hvis du leder efter bokseudstyr af højeste kvalitet, så er EVERLAST mærket for dig.

BOKSEHANDSKER MED TEKNOLOGIER

Everlast er især kendt for deres holdbare og komfortable boksehandsker. Desuden er de kendte for deres mange teknologier som deres boksehandsker indeholder.

Deres teknologi sørger blandt andet for, at sved transporteres for maksimal komfort, mens du træner. Everlast-teknologien fokuserer også på vægtfordeling i handsker og tunge tasker. På denne måde har du den bedst mulige støtte og sikkerhed under træning og konkurrence.

 

BOKSEPUDER TIL HJEMMET

Boksning behøver ikke kun at høre til uden for hjemmet. Med deres serie af stående boksepuder gør Everlast det nemmere for dig at tage træningen med ind i dit eget hjem. Her behøver du ingen krog i loftet, men blot at fylde foden med vand eller sand. Derefter kan du træne hårdt i flere timer i træk og forbedre din teknik.

 

TRÆNINGSUDSTYR TIL BOKSNING

Enhver der har trænet boksning ved at det ikke blot handler om at slå til en sandsæk. Derfor producerer Everlast også en lang række af træningsudstyr, som kan hjælpe dig til at blive en bedre bokser. Everlast laver udstyr som medicinbolde, som kan hjælpe dig med at udvikle mere muskelstyrke over hele kroppen, så du kan slå endnu hårdere.

Desuden har de også sjippetove, som er helt uundværlige for enhver bokser. Her kan du forbedre dit fodarbejde samt din cardio på én og samme tid.