Biler

På denne side kan du finde hele vores sortiment af Disney Pixars Biler. Alt fra legetøj til møbler. Vi får hele tiden nye varer, og siden bliver derfor løbende opdateret med nye produkter.

27 produkter
Mål: L:170 x B:77 x H:54 cm
1.989 kr.
Mål: L:142 x B:77 x H:59 cm.
1.799 kr.
70 x 140 cm uden madras
789 kr.
Dejlig gåbil, som ligner den elskede Lynet McQueen fra Disneys Cars.
299 kr.
Fra 3 år
100 kr.
2-i-1 Mack Transformer
200 kr.
Disney•Pixars Cars ekstreme racer- og stunt-sæt med Lynet McQueen-bil
199 kr.
Mack er bilernes transport
350 kr.
En flot løbecykel med Cars tema
399 kr.
En smart børnecykel med tema fra filmen Biler
769 kr.
Ludo med de kendte figurer fra Biler 3
99 kr.
Hjælp Disney•Pixars Lynet McQueen med at vinde med denne affyringsrampe med resultattavle, startrampe, affyringsfunktion og en LEGO® Juniors bil, der er nem at bygge.
99 kr.

Cars - Kender du Lynet McQueen?

Cars handler om Lynet McQueen, der bor i Kølerkildekøbing med sin kæreste Sally og bedsteven Bumle. Livet som bil i Kølerkildekøbing er stille og roligt, men Lynet McQueen og hans venner får sig altid rodet ud i et eventyr.

I de forskellige Cars film oplever vi Lynet McQueen og hans venner blive udfordret, og de er nødt til at overvinde forskellige forhindringer for at løse opgaven. Cars er drengenes nr. 1. Her oplever de en verden af biler med personlighed, som appellerer til racerløb, eventyr, venskab og humor.

Biler 3 - den nye seje film, der oser af fart!


Køb den helt nye Biler 3 på DVD og Blu-Ray, og find ud af hvilke udfordringer og eventyr de mange racerbiler skal ud på. Du kan også finde masse af fine Biler-produkter i butikken.