Dancook

Høj kvalitet og funktionalitet i et eksklusivt skandinavisk design - det er sådan, man kender Dancook bedst. På Bilka.dk har vi samlet en masse forskellige produkter fra Dancook lige fra grill og bålsted til grillovertræk og grilltilbehør, så du har det hele samlet ét sted. 

Historien om Dancook

Dancook er en familieejet virksomhed og grillene fremstilles i Danmark. Historien om Dancook tager sin begyndelse i 1992, hvor Dancook startede med at udvikle elegante og funktionelle kvalitetsgrill.
 

Dancook forener eksklusivt skandinavisk design med gedigen kvalitet og høj funktionalitet

Perfektion og grundighed har alle årene været et af Dancooks vigtigste nøgleord, og siden virksomhedens start i 90'erne, har Dancook stræbt efter at videreudvikle de danskproducerede produkter i tæt samarbejde med kunderne. For danskerne har en lang tradition med at tilberede mad udendørs eller finde hyggen omkring et bål, og netop herfra henter Dancook inspiration til produkterne. Så gå på opdagelse i vores udvalg af produkter fra Dancook og tag madlavningen udendørs til et nyt niveau.

Vær sikret et rigtig godt produkt til en attraktiv pris ved køb af Dancook på Bilka.dk. Her får du altid ubegrænset returret.