Caterpillar kufferter - styrke og pålidelighed

Uanset hvor turen end måtte gå hen – længere ture til varme himmelstrøg eller korte weekendture – er det en kæmpe fordel, at du har en god og solid kuffert. En stærk og pålidelig kuffert får du med en model fra Caterpiller. Bestil i dag på Bilka.dk

CAT BAGS & CARGO - EN DEL AF EN STÆRK ARV

Historien om Caterpillar handler om at gøre: at skabe, at bygge, løse problem, innovere, teste, vedligeholde og forbedre. Fra de geniale og genkendelige maskiner, til folkene bag, er Caterpillar et selskab kendt for at bryde barrierer ét gennembrud af gangen. Begyndende med Benjamin Holt of S.L. Best for over 100 år siden, har folket bag Caterpillar altid været – og er – ekstraordinære.

Fra at hjælpe i konstruktionen af Golden Gate-broen i 1937, til leveringen af motorerne som leverede strøm til Apollo 11 missionen til månen i 1969, eller som skaberne af to af verdens største og velkendte traktorer og lastbiller i form af Caterpillar D11 traktorerne i 1968 og den mekaniske drivaggregatet 797 lastbil i 1998, er Caterpillar navnet i dag blevet synonymt med styrke og pålidelighed. Denne kraftfulde arv har sikret Cat en position blandt de 100 mest anerkendte brands i verden grundet deres historie, bygget på kontinuerlig innovation.

Som globale licenshavere af Cat Bags & Cargo, er målet ved GROWN UP Licensen at udvikle produkter og kollektioner som er en udvidelse af Cat branded og dets kærneværdier, bygget på et navn med en lang historie og stærk arv. Fra telefoner til ure, tøj, sko og legetøj, er Cat® Bags stolte af at være en del af den pulserende of globale Caterpillar familie, som tilsammen producerer de over 25,000 enkelte detailprodukter, der årligt udgør Cat mærket! Alene i 2015, blev tæt mod 50 millioner CAT® produkter købt globalt, genererende over $2.1 billion i detailsalg.

Salling Group er en distributør til GROWN UP Licenses ApS, global taske og kuffert licensee af Caterpillar Inc.