Carpoint
Carpoint

Carpoint

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Det ved du nok allerede, men vidste du, at Carpoint har et gigantisk sortiment af udstyr til biler, campingvogne, trailere og - ja, selv til smartphones? Du kan roligt gå på opdagelse i det store sortiment af biludstyr og trailerdele. Det er nemlig høj kvalitet til fornuftige priser.

Se alle produkter

Carpoint er et hollandsk brand, som har specialiseret sig i udvikling af udstyr til biler, campingvogne, trailere og meget andet. Deres store udvalg af biltilbehør og udstyr til trailere gør, at du hurtigt kan finde alt det, du mangler. Og prisen er helt rigtig.

Hvis du er glad for din bil, sørger du sikkert også for at holde den pæn og i orden. Hos Carpoint finder du alt fra kopholdere til selepuder og fra bagageremme til blinklyspærer. Det er et bredt sortiment, som dækker dig helt og aldeles ind når du har brug for udstyr til din bil.

Til dig som bruger traileren til at komme af med haveaffald, flytte møbler og den slags opgaver, så er Carpoint også et godt bud for dig. I det imponerende udvalg er nemlig også en stor afdeling kun med udstyr til din trailer. Eksempelvis kan du få et sæt bagageremme eller et praktisk net til traileren, så du kan fastgøre indholdet på forsvarlig vis. Du kan også finde reflekser og pærer til lygterne i Carpoints sortiment.

Det samme gælder campingfolket. Vi danskere er bidt af camping, og en gang imellem kræver det rullende sommerhus et par nye reservedele for at holde sig på toppen. I Carpoints sortiment er alt fra forskellige stiktyper til pærer og reservedele til næsehjulet og håndbremsen. Det er bare at gå på opdagelse i alle varerne - der er sikkert også det, du mangler!

Biludstyr kan du købe mange steder, men her i shoppen finder du et kæmpe udvalg som kan bruges uanset om du kører i BMW eller KIA, Suzuki eller Citroën. Og kvaliteten er høj, så du kan trygt lægge varerne i kurven.