BUMBO By Mayflower

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af garn fra BUMBO by Mayflower. BUMBO by Mayflower er en af Danmarks største garnleverandører, som leverer garn af høj kvalitet til fornuftige priser. Hos BUMBO by Mayflower kan du få billigt garn af høj kvalitet inden for garnkategorierne bomuld, uld og akryl.

Hvorfor købe BUMBO by Mayflower garn?

BUMBO by Mayflower er en moderne dansk garnleverandør, som altid har fingeren på pulsen. Dette er med til at sikre, at de altid har de nyeste garntyper i sortimentet. Garn fra BUMBO by Mayflower er kendetegnet ved at være billig garn af høj kvalitet. Fordele ved at købe garn fra BUMBO by Mayflower:

  • Høj kvalitet til fornuftige priser
  • Stort sortiment med mange farver

Med sit store sortiment har BUMBO by Mayflower en vifte af garn med forskellige egenskaber, hvilket gør at der er et garn til en hver smag – uanset om man er til bomuld, uld eller akryl.

Bomuldsgarn

BUMBO by Mayflower har en række forskellige bomuldsgarn, som hver har deres egne egenskaber. Dette gælder blandt andet de traditionelle bomuldsgarn såsom BUMBO Bomuld 8/4, BUMBO Bomuld 8/4 printet og BUMBO Bomuld 8/4 Organic.

Ud over rækken af traditionelle bomuldsgarn kan BUMBO by Mayflower også bryste sig af at have en yderst populære BUMBO Ribbon, som er et båndgarn indeholdende bomuld.

Uldgarn

BUMBO by Mayflower har en vifte er lækre uldgarn, som både dækker over rene uldgarn med 100% uld og kombinationsgarn indeholdende uld. Af rene uldkvaliteter kan fremhæves kvaliteter såsom BUMBO Soft Merino og BUMBO Magic.

Inden for kombinationsgarn er især typen 'strømpegarn' yderst populær. Her har BUMBO by Mayflower ligeledes en række kvaliteter fra den traditionellem BUMBO Socy Yarn til den luksuriøse BUMBO Luksus Socy Yarn.

Akrylgarn

Inden for akrylgarn har BUMBO by Mayflower som ved de andre typer både de mere traditionelle garn-typer og de mere specielle udgaver. Blandt de traditionelle akrylgarn kan nævnes BUMBO Soft Acryl og BUMBO Akryl. Blandt de mere specielle kvaliteter kan nævnes velourgarnet BUMBO Velvet.