BRIO dukkevogne

Gør et kup på Bilka.dk på BRIOs klassiske dukkevogn og de moderne barnevogne, der fås i forskellige farver. BRIO er et svensk legetøjsmærke, der er kendt for at producere kvalitetslegetøj med et tidløst design, der gør BRIOs legetøj til fast inventar i ethvert børneværelse. Med en dukke- eller barnevogn fra BRIO har du den perfekte gave til børn, der nyder at gå tur med deres dukker.

Brio dukkevogn til barnets leg

Smarte Brio dukkevogne. Brio dukkevognen er en flot dukkevogn til dit barns leg. Dukkevognen fåes i flere farver. 

De klassiske BRIO dukkevogne tilbyder masser af ekstra og virkelighedstro detaljer. Det hjælper børnene til trygt at udforske verden, og lærer børnene at tage ansvar i forskellige situationer og løse forskellige opgaver. Det styrker børnenes selvværd til at skabe deres egen personlighed. 

At designe produkter hos BRIO er en proces, der er fyldt med kærlighed og omsorg og med masser af fokus på detaljer. Dette klassiske design sikrer, at dine børn oplever både glæde og fornøjelse ved at gå med en “barnevogn”. Selv ikke dårligt vejr kan dæmpe fornøjelsen. Bliver det for blæsende, folder du blot kalechen op. Hvad mere kan en dukke forlange? 

Madrassen i bunden kan også tages ud og vaskes ved 30° på skåneprogram. BEMÆRK: Dukkevognen kræver lidt assistance fra voksne, når den skal samles. Anbefalet fra 3 år.