Bright Starts

Bright Starts babylegetøj sikrer mange timers leg og læring for babyer og deres forældre. Bright Starts laver alt fra legetæpper og aktivitetstæpper til gåstole, vippestole og aktivitetsborde. Fælles for alle produkter er, at de indeholder sjove farver og figurer, mens lyd og lys også bruges som virkemidler for at stimulere barnets udvikling. Bright Starts hjælper herved forældre til at opfylde barnets behov for leg og læring. Mange af Bright Starts produkterne er desuden multifunktionelle, så de kan ændres i takt med at dit barn vokser.

BRIGHT STARTS er kvalitetslegetøjsprodukter til gode priser. Produkterne er designet af eksperter og fanger barnets opmærksomhed. F.eks. er de mange labels en unik og iøjnefaldende detalje som barnet elsker.
Populære bestsellers fra BRIGHT STARTS er aktivitetslegetøj der inspirerer barnet til at lære at bevæge sig - at kravle, rejse sig, trille rundt. BRIGHT STARTS har også et bredt sortiment af legetøj, som skyder bolde ud i lokalet. Herefter vil baby forsøge at kravle efter produkterne. Et af de mest populære produkter er BRIGHT STARTS aben som kører væk for derefter at kalde på barnet.