Bilka Trend Sommer

Sommeren er på vej. Det er tid til for alvor at slå døre og vinduer op på vid gab. Gør dig klar til en skøn sommer, hvor vi fejrer lysere tider omgivet af dét, vi elsker, og dem, vi holder af. Den nye Trend-kollektion er lavet i tæt samarbejde med én af landets førende trendforskere, og giver dig spændende idéer til, hvordan du selv kan indrette små sommeroaser fuld af lys og farver i boligen og haven.

Gå på opdagelse her i den helt nye Bilka Trend sommerkollektion.

KATALOG - SOMMER

Se Bilka Trend sommerkatalog
Læs det nye Bilka Trend sommerkatalog her og se alle de nye, spændende varer. Sommerkollektionen sælges fra den 26. marts både online og i alle Bilka Hypermarkeder.
 

BILKA TREND FORÅR

Se Bilka Trend forårskatalog
Læs Bilka Trend forårskataloget her og se alle de, spændende varer. Salget af forårskollektionen er i fuld gang både online og i alle Bilka Hypermarkeder.
 

 ”Vi bevæger os nu imod sommermånederne, og det betyder, at vi endelig kan rykke mere udenfor. Vi higer efter udeliv med varme dage og lyse nætter. Denne sommer vil vi fylde hjemmet med håb, glæde og optimisme. Vi vil skabe drømmende stemninger og små, healende oaser i boligen og haven, og fejre gennem lys og farver, at vi kan være sammen igen.”

Rikke Skytte, trendforsker

TIL STEDE I NUET

Efter en lang vinter indendørs med hjemmekontor og onlineundervisning byder sommeren nu op til friluftliv og skønne timer på terrassen. Find ind til roen og mærk kroppen falde dybt til rette på dit yndlingsspot i haven.

MORMORHAVEN I FULDT FLOR

Mormor-blomsterne er i centrum, og blomster som roser, pæoner og hortensia er igen kommet i fokus. Haven og terrassen kan med fordel piftes op med vilde blomster og planter. F.eks. smukke stauder i forskellige farver og størrelser som du kan gå og klippe eller plukke skønne blomster af til dine vaser.

FRIHED UNDER ÅBEN HIMMEL

Forkæl dig selv med fornyet energi. Kom ud i det fri
og nyd de lune sommerdage under åben himmel. Lad friheden fylde tankerne med glæde og optimisme og skab et drømmende udeliv omgivet af skøn natur. Søg f.eks. mod et aktivt outdoor-liv både på land og til vands og lad kroppen ryste sig fri af begrænsninger med tid og plads til afslapning og refleksion.

SKAB OASER I BOLIGEN – OGSÅ UDE

Hvor vi i foråret så en klar trend med det fleksible
hjem og opdeling af rum i rum inde i boligen, så
rykker denne trend nu udenfor til sommer. Giv plads
til forskellige stemninger og indret dig udendørs i
oaser med planter i krukker og kurve kombineret som højbede, modulopbyggede havemøbelsæt eller hyggelige havelamper som stemningsfulde afskærmninger.

SLIP FESTEN LØS I DET FRI

Ryk selskabet udenfor under blå himmel og nyd samværet med dem, du holder af. Pynt haven med masser af sommerlige sanseindtryk og pift terrassen op med farver og balloner til den sjove fest eller hyggelige komsammen.