Bilka Trend Sommer

Sommeren i Danmark er noget helt særligt, og vi længes efter den åbne himmel og glæder os til at nyde de lange, luner nætter sammen. Lad dig inspirere af sandsletternes smukke landskab og glampingens glamour se udeliv, og få tip til, hvordan du indretter dig bedst udenfor. Kollektionens farver er inspireret af savannens åbne vidder, og vi ser særligt bevægelsen fra sidste års mørkere farveskala hen imod de lyse farver og materialer til årets havesæt. Kig med her og se alt, hvad kollektionen byder på. Trend-kollektionen er limited edition og kan købes i alle Bilkas Hypermarkeder og udvalgte items online.

KATALOG

Bilka Trend sommerkatalog
Klik ind og se vores nye sommerkatalog online. Kollektionen sælges i Hypermarkedet fra d. 1. april. Limited edition.
 

“Med de lyse måneders indtog vender vi længselsfuldt blikkene imod længe savnede horisonter, og vi dyrker fællesskabet og det frie liv udenfor med begejstring. Stilistisk kan vi se frem til, at de organiske former let brydes af stringente linjer og farvetoner, der varmer os helt igennem. Vi sætter pris på tidløse og langtidsholdbare designs, så vores nye kroge og fristeder med tiden vil blive til permanente indslag i en aktiv hverdag.” 

Rikke Skytte, trendforsker

LUNE AFTENER

Sæt jer i skyggen og forkæl jeres gæster med drinks og bobler i det smukt pyntede telt. Tilføj ekstra stemning med lys og kæder og nyd det stemningsfulde skyggespil på teltdugen. Det fleksible og fint flettede modulsæt er oplagt til form let, da du nemt kan trylle både en ekstra plads frem eller skilles ad, så  det passer til netop dit behov.

EN FRODIGHED AF GRØNT

Intet siger sommer som frodige grønne planter og blomster i fuldt flor. Lad de skønne, livsgivende planter være en del af din indretning – gå  efter de drømmende oliven- og citrustræer og skab øjeblikkeligt sydlandsk stemning på terrassen eller altanen.

LYSE DRØMME

Iscenesæt kroge, terrasser eller blot særligt smukke steder i haven med de mobile lamper og lanterner i smukke former. Anret dine lyskilder i skønne klynger og nyd det lysende udtryk.

SANDBLÆSTE SOMMERNUANCER

Sommerens nuancer af støvet grøn og lyse sandnuancer leder tankerne hen på sand under fødderne og en sydlandsk duft af pinjer og rosmarin. Indret din terrasse i lyse toner og skab et let udtryk, der nemt kan indeholde kontraster og masser af planter. Den lyse pejs er et elegant element til terrassen, som giver stemning og et sydlandsk look.

FLYT UD PÅ TERRASSEN

Når solen står højt forvandler terrassen sig til en forlængelse af stuen. Flyt livet udenfor i alle hjørner og kroge med flettede loungesæt og bløde puder, planter og pladser til hverdagens aktiviteter.

Der kan desværre være forsinkelser i leveringstiden på nogle varer i sommerkollektionen. Hold øje med de forskellige leveringsdatoer, som er indsat på de specifikke varer i kataloget.