Bilka Trend Sommer

Sommerens lune, lyse måneder er som skabt til et liv under åben himmel - og med Bilka Trends fantastiske sommerkollektion får du masser af inspiration til indretningen af terrassen, altanen og havens små kroge. Kollektionen er som altid blevet til i tæt samarbejde med en af landets førende trendforskere og byder på nogle af sæsonens helt store tendenser inden for både havemøbler, accessories og planter. Gå på opdagelse i de mange skønne muligheder herunder og bliv klar til en sommer i det grønne. Rigtig god fornøelse.

Katalog

Bilka Trend Sommerkatalog

Klik ind og se vores nye sommerkatalog online.

Sommerens trends

"Sæsonen er inspireret af nordisk urskov og af en lyst til at give slip på kontrollen og overgive os til naturens stemme. Vi lader det vilde gro vildt og skaber rum til både refleksion og fællesskab i små, huleagtige oaser skabet af naturen selv"

 

Rikke Skytte, trendforsker

Tæt på sommerens tendenser

Små oaser, huler skabt af naturen selv og grønt, grønt, grønt. Sæsonens tendenser er funderet i kærlighed til naturen og alle de oplevelser, den kan give os.

Bløde åndehuller

Det sanselige og taktile er i højsædet - og sommeren inviterer til at lade sig falde ned i dybe, bløde hynder og puder i farver afstemt med naturen. Omgiv dig med blødhed inde og ude og skab nye yndlingsområder til de små pusterum i hverdagen.

Grønne fingre

Med sommerens komme ønsker vi mere end nogensinde at mærke forbindelsen til naturen. Vi hylder bladenes strukturer og frugttræernes og krydderurternes dufte og omgiver os med en overflod af grønt, der understreger vores engagement i haven og lyst til at have fingrene i jorden og se små frø vokse op af den.

Små oaser

Haven er det nye multirum med plads til både fordybelse og fællesskab. Skab små huler under træer og buske i havens kroge og indret terrassen eller altanen som skønne, frodige oaser til hygge og samvær. Inspirationen er den nordiske urskov fyldt med gemmesteder og inspirerende grønne universer.

Havens vilde liv

Den bæredygtige have er en af sæsonens helt store tendenser. Vi trimmer mindre og lader i højere grad haven gro vildt og vise vejen. Det skaber små, naturlige, skjulesteder til både os selv og havens dyr

Magi i tusmørket

Slå dørene op og lad altanen, terrassen og haven være en naturlig forlængelse af boligen i de varme måneder. Grænserne mellem inde og ude er fyldende, og indretningen under åben himmel får mere opmærksomhed og minder mere og mere om den indenfor. Skab stemningsfulde oaser med lsy og magi og nyd friheden i uderummet.