Bilka Trend Sommer - Accessories

Krukker, plantekasser, vaser, puder, tæpper og lanterner i lange baner. Lad dig inspirere af alt det, der sætter prikken over i’et, når haven, terrassen eller altanen skal gøres klar til sommermånederne og livet udenfor.
 

INSPIRATION

Omgiv dig med grønne planter på terrassen solidt anbragt i flotte, dekorative krukker, kasser og kurve. Brug planterne kombineret som højbede, der kan fungere som afskærmning ude – og som inddeling af zoner inde i boligen.

INSPIRATION

Hyggelige stunder kan skabes alle steder. Et bålfad er den perfekte stemningsskaber, der kalder på både snobrød og ristede skumfiduser. Uhm!

INSPIRATION

Pynt op til skønne sommerselskaber med snoede lys i forskellige farvekombinationer, flotte, glasagtige balloner og yndige papirblomster.

INSPIRATION

Nyd de lune sommeraftener i et hyggeligt skær fra den stemningsfulde varmehængelampe. Varmelampen er nem at hænge op og skaber både et meget behageligt lys og varme.

INSPIRATION

Lad os håbe på så mange timer som muligt ude i det fri denne sommer. Og hvad er bedre end at dække op til en stemningsfuld aften på terrassen eller altanen og nyde de lange, lune aftener?