Bilka Trend Sommer - Accessories

Krukker, plantekasser, vaser, puder, tæpper og lanterner i lange baner. Lad dig inspirere af alt det, der sætter prikken over i’et, når haven, terrassen eller altanen skal gøres klar til sommermånederne og livet udenfor.

Krukker med personlighed

Miks og match krukker og plantekasser og understreg sæsonens fokus på den vilde have. Du finder alt fra fine, lyse keramikkrukker med sydlandsk stemning, til lette flet- og bambuskurve, som nemt kan flyttes rundt på terrassen og altanen.

Naturens materialer

Flet i alle afskygninger - på lamper, møbler, kurve og tæpper - er også i denne sæson en af de helt store tendenser, ikke mindst kurvestolens stormønstrede rattan-flet.

Styling-tip

De bløde former giver sæsonens vaser et kunstnerisk touch, der gør dem ligeså smukke alene som fyldt med blomster,

Styling-tip

Giv havens små fugle en skøn redeplads med det fine fuglehus i keramik, der blender ind i havens farver.

Havens små beborere

Et insekthotel er godt for din have. Dels skal der insekter til for at bestøve blomsterne, og dels er insekter føde for mange småfugle. Placer insekthotellet bagerst i haven, så du undgår for mange insekter omkring terrassen - og gerne i en højde på 1,5 - 2 m, så det er til at få øje på. Glæd dig så over mere liv i haven og over, at du giver insekterne ly for vind og vejr.

Cykler med charme

Kør ud i sommeren på en fantastisk retro-cykel med kurven fuld af blomster og godt humør. Vælg mellem fire skønne trendfarver.

Styling-tip

Den fine lanterne oplades via diskrete solceller, så dne altid er klar til at skabe stemning på altanen eller terrassen i aftentimerne.