Bilka Trend Sommer - Accessories

Det er detaljerne, der tæller, når du skal indrette dit uderum. Derfor finder du alt fra lyskæder og varmelamper til krukker og vaser i sortimentet. Med andre ord, alt det, som giver altanen, terrassen eller haven liv, sjæl og charme.

MAGISKE SPEJLINGER

Skab et beroligende og bevægeligt spejlbassin og nyd de smukke vandspejlinger, imens du gør noget godt for havens dyr – tilføj de smukke sølvkugler for ekstra effekt og et solcelledrevet springvand til bassinet.

KLASSISK OG LET

Med de sandfarvede og olivengrønne skjorter, tunikaer og shorts, kan du hurtigt style dit outfit op og ned efter humør. Og med de lækre hør- og bomuldsmaterialer, er det et oplagt valg til de varme sommerdage.

MANGFOLDIGE MIKS

Lad dine vaser og skåle være i alskens stilarter og materialer, så din indretning får nuancer og kant, men behold farverne i de brændte nuancer for at samle helheden.

MERE END BARE EN LAMPE

Med LED-kugler til terrassen, får du en spændende og smuk lyskilde, hvor du kan skifte farven. Så kan du sætte den helt rette stemning, uanset om du er vært for en festlig sammenkomst eller bare skal have en stille aften med benene oppe.

SANDBLÆSTE SOMMERNUANCER

Sommerens nuancer af støvet grøn og lyse sandnuancer leder tankerne hen på sand under fødderne og en sydlandsk duft af pinjer og rosmarin. Indret din terrasse med puder og plaider i lyse toner og skab et let udtryk.

INGEN SOMMER UDEN LEG

Det aktive udeliv kalder denne sommer på det at være sammen om leg og spil, og vi kommer ikke udenom de klassiske haveaktiviteter såsom kroket og stigegolf, mange allerede kender og elsker.