Bilka Trend Efterår

Efteråret er over os, og med den nye kollektion fra Bilka Trend får du masser af inspiration til, hvordan du kan skrue lidt ekstra op for hyggen derhjemme. Vi har under temaet ’hjemmet som fristed’ samlet nogle af efterårets mest aktuelle boligtendenser – udvalgt i tæt samarbejde med en af landets førende trendforskere. Gå på opdagelse i varme farver, bløde materialer og grafiske kontraster og glæd dig til en kollektion med plads til personlighed.

Katalog

Bilka Trend efterårskatalog

Klik ind og se vores nye efterårskatalog online. Sælges fra d. 2. oktober. Limited edition.

 

”Tilhørsforholdet til hjemmet er stærkere end nogensinde. Det er her vi lader op, og her vi kan være os selv. Det giver rum til at dyrke kreativiteten indeni os selv og prøve os frem uden at være bundet af normer.”

Rikke Skytte, trendforsker

Efterårets tendenser

Nærvær, ro og rødder er nogle af de tendenser, der afspejler sig i boligindretningen dette efterår og inspirerer os til et stærkere fokus på hjemmet som fristed.

BLØDE FORMER

Bløde former og materialer har en central plads i indretningen som en understregning og forstærkning af den hyggelige og huleagtige stemning, vi ønsker at opleve i hjemmet.

FANTASTISK FOLKLORE

Folklore er en stærk tendens denne sæson med masser af referencer til vores kulturarv og til ’gamle dage’. Vi søger det nære og drages af ting og udtryk, der har betydning for os – og mikser det gerne med stramme linjer.

VÆGGE MED KARAKTER

Farver, tapeter, lameller. Alt er tilladt på væggene denne sæson, hvor vi gerne må være lidt vilde i vores valg og kombinere ting, der måske ikke umiddelbart matcher. Ensfarvede flader med mønstrede tapeter og grafiske lameller med kraftfulde farver som okserød, rust og mørklilla eller den mere afdæmpede sand.

DET GRØNNE HJØRNE

Når det gælder grønne planter, er tendensen meget klar: Jo flere jo bedre. Grønne oaser er med til at give boligen liv og stemning og også sætte et personligt præg på indretningen. Reglen er nemlig, at der ingen regler er, så alt kan mikses – bare det falder i din smag.

HJEMLIGE SYSLER

Når efteråret sætter ind, og vi rykker indenfor, bliver der naturligt tid til fordybelse i kreative interesser. Strikketøjet, puslespillet og kunsten får plads og afspejler, hvad der giver mening for os hver især, og hvor vi lader op.