Bamix stavblendere

bamix®
Du har stort set ikke brug for andre køkkenmaskiner end bamix®. Den har en kraftig AC-motor med to hastigheder, et elegant design, er let at betjene og nem at rengøre. Det store udvalg af bamix®-tilbehør gør maskinen til en pålidelig og uundværlig hjælper, der klarer de fleste opgaver i køkkenet. På Bilka.dk finder du for eksempel bamix®-Classic, som er en lille maskine med store muskler.

Slut med tidskrævende madlavning

Der findes mere end 12 millioner bamix®-brugere i hele verden, som er begejstrede for den alsidige køkkenmaskine, der kan bruges til at hakke, purere, emulgere, røre, blende, skumme, kværne, pulverisere, rive og piske mad. bamix® er 100 % schweizisk kvalitet, som er baseret på effektivitet og holdbarhed. Du kan altid stole på bamix®, som er designet til at holde. Den er udstyret med en kraftfuld og lydsvag AC-motor, der er så velfungerende, at bamix® giver livslang garanti på motoren.  

bamix® er unik, når det gælder holdbarhed, ydeevne og brugervenligt tilbehør. Det er ganske enkelt lettere at lave mad, når du har bamix® ved hånden. 


10 fordele ved bamix®

  • Klarer selv de hårdeste køkkenopgaver og takket være det store udvalg af tilbehør kan den bruges som blender, foodprocessor, hakker, kværn og håndmixer.
  • Anvendes direkte i glas, gryde eller anden beholder.
  • Kan nedsænkes i både kolde og varme væsker.
  • Kraftig motor som er ganske støjsvag.
  • Suger sig ikke fast på bunden.
  • God ergonomi som gør det muligt at betjene maskinen med blot én enkelt finger.
  • Nemt at på- og afmontere de forskellige tilbehørsdele.
  • Rengøringsvenlig og sprøjter ikke under brug. Tilbehør tåler opvaskemaskine.
  • Maskinen er nem at opbevare på den praktiske stander, hvor der også er plads til tilbehør.
  • Motor med livslang garanti.

 

Tilbehør til alle opgaver
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan bruge bamix® til. Der findes tilbehørsdele til ethvert formål, så du skal bare beslutte dig for, hvad du gerne ville kokkerere. Multifunktionskniven er det rigtige valg til det grove arbejde. Den kan hakke, purere og knuse, og kan bruges til alt lige fra supper, saucer og babymos til is, sorbet og smoothies. Piskeskiven bruges når det skal være let og luftigt som for eksempel til flødeskum, soufflé eller stivpiskede æggehvider. Piskeskiven kan endda piske mælk med lavt fedtindhold til mælkeskum. Med blenderskiven får du et mere cremet resultat, og den er ideel til for eksempel mayonnaise, vaffeldej, marinade og kartoffelmos.

bamix® er en succeshistorie
Den første bamix® blev forhandlet i 1954 efter den schweiziske opfinder Roger Perrinjaquet. Han var fascineret af traditionelle foodprocessorer, men ville finde en løsning på hvordan man kunne undgå at flytte indholdet fra beholder til beholder. Navnet bamix® stammer fra fransk og er en sammentrækning af ordet ’battre’, der betyder at piske og ’mixer’, der betyder at røre.