Juleduge

Du ka’ få det bedste fundament til at skabe det perfekte julebord, når du vælger den rette juledug. Juledugen lægger bunden, så du kan pynte julebordet, som du foretrækker det. Bliv inspireret til julens dejlige juleborde på Bilka.dk, og køb den juledug, der passer til dit hjem.

Juledugen gør en stor forskel

En juledug er kort fortalt en dug til spisebord – eller sofabord – med julemotiv, som du ka’ bruge i december, til juleaften og i juledagene. Juledugen er en særlig form for juletekstil, som især er vigtig for dig, der godt kan lide at pynte et smukt julebord og for dig, der elsker at lave smukke farve- og mønster-sammensætninger.

På Bilka.dk går vi meget op i julen, og hos os kan du få sæsonens bedste juleoplevelse med vores stærke kvalitetsvarer, som giver dig masser af juleglæde. Juledugen er en af disse varer, og vi fører et bredt udvalg af duge til julebordet, så du har noget at vælge imellem. Det tæller for eksempel:

  • Ensfarvede juleduge, der ikke gør meget væsen af sig
  • Juleduge med diskrete motiver, som giver et strejf af elegance
  • Juleduge med klare motiver, som skaber en tydelig stemning ved julebordet

 

Vi fører også juleduge i mange forskellige størrelser, så du kan finde den dug, der passer bedst til dit julebord.

Hvilken juledug skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken juledug du skal vælge, så kan du med fordel vælge ud fra specifikke guidende parametre. Farven er især vigtig her, for farven sætter klart dagsordenen for dit julebord. 

Den klassiske røde går du aldrig galt i byen med, og den vil være dekorativ i sig selv. En blå giver et mere royalt look, mens mørkegrøn lader roen og det naturlige herske. En hvid eller en grå giver dig mulighed for at dække op med service, der ”larmer” lidt mere.

Materialet er et andet vigtigt parameter, for materialet siger meget om stilen. Du kan for eksempel vælge mellem voks, velour og damask, men husk, at materialet har stor betydning for rengøring og vedligeholdelse. Rengøring er nemlig endnu et parameter, du bør skrive dig bag øret.